Industry

Τρίτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών οι «Avengers»!

στα 10

Δεν χρειάστηκαν παρά ένα μήνα και κάτι οι «Avengers» του Τζος Γουίντον για να βρεθούν στην τρίτη θέση των πιο εμπορικών ταινιών όλων των εποχών. Αυτό θα πει υπερ-ήρωες...

Τρίτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών οι «Avengers»!

Την Παρασκευή 1 Ιουνίου, οι «Avengers» ξεπέρασαν τα 1.331 δισεκατομμύρια δολάρια που είχαν φέρει τον Ιουλιο του 2011 το «Ο Χάρι Πότε και οι Κλήροι του Θανάτου Μέρος Β'» στην τρίτη θέση του παγκόσμιου box - office όλων των εποχών.

Με συνολικές εισπράξεις 1.328 δισεκατομμύρια δολάρια, οι «Avengers» του Τζος Γουίντον, έγιναν λοιπόν η τρίτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών πίσω από το «Avatar» (2.8 δισεκατομμύρια δολάρια) και τον «Τιτανικό» (1.8 δισεκατομμύρια δολάρια), τα δύο μεγαθήρια του Τζέιμς Κάμερον που κρατούν για τα καλά τα πρωτεία.

Και στην Αμερική, όμως, οι «Αvengers» κατάφεραν να ξεπεράσουν τις εισπράξεις του «The Dark Knight» και να γίνουν η τρίτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών με εισπράξεις 538.1 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την άνοδο των «Avengers» (που συνεχίζουν να προβάλλονται στην Ελλάδα) στην κορυφή του κόσμου