Buzz

To τρέιλερ του «Triple 9» έχει αίμα, σφαίρες και θόρυβο

στα 10

Κι ένα καστ που δεν σηκώνει αντιρρήσεις, και τον σκηνοθέτη του «The Proposition» και του «The Road» Τζον Χίλκοουτ επικεφαλής!

To τρέιλερ του «Triple 9» έχει αίμα, σφαίρες και θόρυβο

Ναι, θα το παραδεχτούμε, ο Χίλκοουτ έχει κάνει και το «Lawless», αλλά ακόμη και σε εκείνο το μέτριο «γουέστερν» την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, δεν άφησε καμιά αμφιβολία για το πόσο καλό σινεμά δράσης ξέρει να κάνει.

Ελπίζουμε ότι εδώ το σενάριο θα στέκεται στο ύψος του αλλά οι πρώτες εικόνες και το εντυπωσιακό καστ -από τον Γούντι Χάρελσον ώς την Κέιτ Γουίσλετ κι από τον Κέισι Αφλεκ και τον Τσιογουετέλ Ετζιοφόρ, μας κάνουν να ανυπομονούμε.

Τοποθετημένο σε έναν κόσμο όπου «τίποτα δεν είναι άσπρο μαύρο», το φιλμ αφηγείται την ιστορία τριών βρόμικων μπάτσων που εκβιάζονται από την ρώσικη μαφία και αναγκάζονται να φέρουν εις πέρας μια -σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιηθεί- ληστεία.

Για να την πραγματοποιήσουν θα πρέπει να δημιουργήσουν τεχνητά μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σκοτώνοντας έναν νερό συνάδελφό τους και προκαλώντας τον κωδικό 999 που σημαίνει τον θάνατο ενός αστυνομικού.

Το τρέιλερ που μπορείτε να δείτε πιο κάτω είναι γεμάτο βία και αίμα, κομμένα ανθρώπινα μέλη, και ατάκες όπως «η δουλειά σου είναι να γίνεις πιο τέρας από τα τέρατα και μετά να γυρίσεις ζωντανός στο σπίτι σου το βράδυ».


Δείτε ακόμη και το βρετανικό τρέιλερ με έξτρα σκηνές βίας και πάθους:


Διαβάστε ακόμη: