Buzz

«Ο θεός αγαπά τους αμαρτωλούς»: Τρέιλερ για το «Tremors» του Χάιρο Μπουσταμάντε

στα 10

Η δεύτερη μεγάλου μήκους του μετά το «Ηφαίστειο», έκανε την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ του Βερολίνου.

«Ο θεός αγαπά τους αμαρτωλούς»: Τρέιλερ για το «Tremors» του  Χάιρο Μπουσταμάντε

Το «Tremors» παίρνει τον τίτλο του από μια σειρά μικρές ή μεγαλύτερες σεισμικές δονήσεις που συμβαίνουν στην διάρκεια του. Ομως καμιά δεν μπορεί να συγκριθεί σε ένταση και απόηχο με την αποκάλυψη που κάνει ο κεντρικός ήρωας του φιλμ Πάμπλο στην οικογένειά του, στην αρχή της ταινίας.

Το γεγονός ότι ο καλοβαλμένος αυτός σαραντάρης, γοητευτικός μέσα στο κοστούμι του κι ακόμη πιο ατσαλάκωτος στην πανοπλία μιας πανέμορφης συζύγου, δυο αξιολάτρευτων παιδιών κι ενός υπέροχου σπιτιού, είναι ερωτευμένος με έναν άντρα είναι κάτι που κανείς από τον οικογενειακό του κύκλο δεν είναι διατεθειμένος να αποδεχτεί, ή να συγχωρήσει.

Δείτε ακόμη: Say it loud and proud: Λόρα Λίνεϊ & Ολυμπία Δουκάκις αναβιώνουν το «Tales of the City» για το Netflix

tremors jayme bustamante 607

Κι αυτή είναι απλά η αφετηρία ενός φιλμ που εξετάζει με συγκλονιστικό τρόπο το σημείο που η επιθυμια συγκρούεται με την πίστη σε μια κοινωνία που είναι πρόθυμη να συγχωρήσει τον «αμαρτωλό» αρκεί να συμπορευτεί με τον τρόπο που εκείνη θεωρεί σωστό.

tremors jayme bustamante 607

Το «Tremors» που προβλήθηκε στο τελευταίο φεστιβάλ Βερολίνου (και που θα βγει και στις ελληνικές αίθουσες από τη Seven Films) ετοιμάζεται τώρα για την έξοδό του στη Γαλλία, απ΄όπου έρχεται και το πρώτο τρέιλερ.

Δείτε επίσης: