Buzz

Τρέιλερ για το «Tinker Tailor Soldier Spy»

στα 10

To πρώτο τρέιλερ του «Tinker Tailor Soldier Spy», της πρώτης αγγλόφωνης ταινίας του Τόμας «Ασε το Κακό να Μπει» Αλφρεντσον, μοιάζει με αυτό ακριβώς που περιμέναμε. Μια κατασκοπική ταινία για ανθρώπους που προτιμούν να παίζουν σκάκι αντί για video games.

Τρέιλερ για το «Tinker Tailor Soldier Spy»

Τα ʽ70s ρούχα και χρώματα της φωτογραφίας μένουν πιστά στην ατμόσφαιρα της ψυχροπολεμικής ιστορίας του best seller του Τζον Λε Καρέ και το εντυπωσιακό καστ προχωρά σε κίνηση ματ με σχηματισμό ηθοποιών όπως ο Γκάρι Ολντμαν, ο Κόλιν Φερθ, ο Τζον Χερτ, Ο Τομ Χάρντι, ή ο Μαρκ Στρονγκ.

Εχοντας ήδη γνωρίσει μια τηλεοπτική μεταφορά από το BBC (στην οποία ο Αλεκ Γκίνες κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο) το «Tinker, Tailor, Soldier Spy» μοιάζει να είναι μια από εκείνες της περιπτώσεις που η δεύτερη ανάγνωση μιας ήδη πετυχημένης μεταφοράς, κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η ατμόσφαιρα μοιάζει να είναι ένα από τα μεγάλα ατού της ταινίας, αλλά και το σασπένς κάθε άλλο παρά δείχνει να απουσιάζει, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για την προβολή της στο επερχόμενο φεστιβάλ της Βενετίας.