Buzz

Μικρό αγόρι μιλάει με ζόμπι. Τρέιλερ για το «ParaNorman»

στα 10

Ισως σας θυμίσει το «Coraline», αλλά το «ParaNorman» αν και φτιαγμένο από την ίδια εταιρία, έχει μια σκοτεινή γοητεία όλη δική του. Και τώρα έχει και το πρώτο του τρέιλερ.

Μικρό αγόρι μιλάει με ζόμπι. Τρέιλερ για το «ParaNorman»

Η Laika μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ανεξάρτητες εταιρίες στον χώρο του stop motion animation μετά την εξαιρετική μεταφορά του «Coraline» από τον Χένρι Σέλικ συνεργάζεται ξανά με την Focus για μια ιστορία που δείχνει να συγγενεύει στο ύφος και την θεματική με την τρυφερά μακάβρια ιστορία του Νιλ Γκέιμαν

Ο Κόντι Σμιντ ΜακΦι ο νεαρός πρωταγωνιστής του (αμερικάνικου) «Ασε το Κακό να Μπει» δανείζει τη φωνή του στον Νόρμαν ένα νεαρό αγόρι που έχει την ικανότητα να μιλά με τους νεκρούς. Το ταλέντο του δεν του έχει φέρει πολλούς καινούριους φίλους στην μικρή πόλη που μεγαλώνει, όταν όμως μια στρατιά από ζόμπι κάνει την εμφάνισή της, ο Νόρμαν είναι ίσως η μόνη ελπίδα για σωτηρία.

Γραμμένο από τον Κρις Μπάτλερ υπεύθυνο για τα storyboards στο «Coraline» και σκηνοθετημένο από τον Σαμ Φελ («Η Ιστορία του Ντεσπερό») και τον Μπάτλερ, η ταινία χρησιμοποιεί ακομη τις φωνές των Κέισι Αφλεκ, Τζον Γκούνμαν, Λέσλι Μάν, Ανα Κέντρικ, ενώ όπως και το «Coraline», θα είναι κι αυτό τρισδιάστατο.