Buzz

Τρέιλερ για το «Killer Joe» του Γουίλιαμ Φρίντκιν: ματωμένο και… καλοτηγανισμένο!

στα 10

Τώρα που οριστικοποιήθηκε ότι η νέα ταινία του Γουίλιαμ Φρίντκιν θα βγει ως «κατάλληλη από 17» στην Αμερική, κυκλοφόρησε και το… αντίστοιχο τρέιλερ!

Τρέιλερ για το «Killer Joe» του Γουίλιαμ Φρίντκιν: ματωμένο και… καλοτηγανισμένο!

Το «Killer Joe» έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στο περασμένο Φεστιβάλ Βενετίας, παρουσία του Γουίλιαμ Φρίντκιν, του ιστορικού σκηνοθέτη του «Εξορκιστή» και του Εμίλ Χερς, που πρωταγωνιστεί στην ταινία μαζί με τον Μάθιου ΜακΚόναχι.

Ηδη από το Φεστιβάλ Βενετίας οι αντιδράσεις για την ταινία ήταν ανάμεικτες (διαβάστε την κριτική του Flix εδώ), αλλά όλοι συζητούσαν για μια περίφημη σκηνή με τηγανητό κοτόπουλο: «μια σκηνή με τον Μάθιου ΜακΚόναχι, την Τζίνα Γκέρσον, ένα μπούτι κοτόπουλου από τα KFC και το χαμένο βλέμμα του Τόμας Χέιντεν Τσερτς να παρακολουθεί, είναι από εκείνα τα πράγματα που δεν θα τα πιστεύεις ακόμη κι ενώ τα βλέπεις...»

Ετσι τώρα το τηγανητό κοτόπουλο έφτασε μέχρι την εκπληκτική αφίσα της ταινίας (δείτε παρακάτω στο gallery) και το πρώτο, επίσης ακατάλληλο, τρέιλερ που κυκλοφόρησε σήμερα, αν μη τι άλλο ανοίγει την όρεξη.

Η ταινία εκτυλίσσεται στα trailer parks του Τέξας κι έχει για κεντρικό ήρωα τον Τζο Κούπερ, έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ που παράλληλα δουλεύει ως πληρωμένος δολοφόνος. Οταν ένας 22χρονος ντίλερ (ο Εμίλ Χερς του «Into the Wild») ανακαλύπτει ότι κάποιος έκλεψε το προϊόν που έπρεπε να διακινήσει, πρέπει να βρει στα γρήγορα έξι χιλιάδες δολάρια για να παραμείνει ζωντανός. Με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα του, σχεδιάζει να σκοτώσει τη μητέρα του και να εισπράξει την ασφάλεια ζωής της. Για να «προσλάβουν» τον Τζο Κούπερ να κάνει τη δουλειά και μια και δεν μπορούν να του δώσουν την προκαταβολή που ζητά, του προσφέρουν… την κόρη της οικογένειας για καπάρο σε είδος!

Το «Killer Joe» θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 27 Ιουλίου κι απ’ ό,τι φαίνεται θα πρέπει να το δούμε με γεμάτο στομάχι.