Buzz

Τρέιλερ για το «50/50»

στα 10

Οσοι έχουν δει το «Χυμαδιό» («The Wackness») του 2008 μπορούν να καταλάβουν γιατί μια ταινία για έναν καρκινοπαθή με την υπογραφή του Τζόναθαν Λέβιν και πρωταγωνιστή τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ θα είναι το εντελώς αντίθετο από ένα tearjerker για όλη την οικογένεια.

Τρέιλερ για το «50/50»
Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ και Σεθ Ρόγκεν

Στη δεύτερη σκηνοθετική του απόπειρα, ο 33χρονος Τζόναθαν Λεβίν, επιστρέφει, τρία χρόνια μετά την μικρή καλλιτεχνική επιτυχία του «The Wackness» (πρωτοπαίχθηκε στις Νύχτες Πρεμιέρας και βγήκε στους κινηματογράφους στην Ελλάδα το 2008) με ακόμη μια προσωπική, έξυπνη κωμωδία για τη ζωη και το θάνατο.

Βασισμένο στην πραγματική ιστορία του καρκινοπαθή Γουιλ Ράιζερ και σε σενάριο δικό του, το «50/50» αφηγείται τον αγώνα ενός 20χρονου (Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ) να νικήσει τον καρκίνο. Μην περιμένετε δακρύβρεχτες σκηνές αποχαιρετισμού ή μεγαλόστομες δηλώσεις για τη ματαιότητα της ζωής. Ο Λεβίν κάνει τον τρόμο του θανάτου κωμωδία και αφήνει ένα εξαιρετικό καστ (Σεθ Ρόγκεν, Ανα Κέντρι, Αντζέλικα Χιούστον) να αποδείξει πως ακόμη και όταν οι πιθανότητες σου είναι 50/50 το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παραμείνεις...ζωντανός.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη για έξοδο στις αμερικάνικες αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2011.