Buzz

Τρέξε Ντάνιελ, τρέξε! Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Skyfall»

στα 10

Μοιάζει πολύ δύσκολο να βρεις ταξί στο Λονδίνο, αν κρίνουμε από τις τελευταίες φωτογραφίες των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Τζείμς Μποντ!

Τρέξε Ντάνιελ, τρέξε! Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Skyfall»

Το pinstripe κοστούμι του μπορεί να δείχνει ένα νούμερο μικρότερο απ όσο θα ήταν άνετο για τρέξιμο, και το πιστόλι του μοιάζει ιδιαιτέρως διακριτικό, αλλά κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Τζέιμς Μποντ για έλλειψη στιλ, στις φωτογραφίες του από τα γυρίσματα του «Skyfall» στο Λονδίνο.

Πριν ξεκινήσει τον γύρο του κόσμου, που μοιάζει απαραίτητος για να αποκτήσει μια ταινία του 007 τον κοσμοπολίτικο και περιπετειώδη αέρα της, η παραγωγή του φιλμ ολοκληρώνει τα βρετανικά της γυρίσματα. Σύμφωνα με την υπόθεση του «Skyfall» άλλωστε, η ΜΙ6 και η Μ της Τζούντι Ντεντς κρατούν βασικό ρόλο στην ιστορία, κάτι που πιθανότατα θα κάνει τις σκηνές στην Βρετανική πρωτεύουσα περισσότερες απ ότι συνήθως.

Ακόμη βεβαίως δεν έχουμε δει κανέναν από τους συμπρωταγωνιστές του στην ταινία, ούτε σε επίσημες φωτογραφίες ούτε από τα γυρίσματα του φιλμ, αλλά καθώς τα γυρίσματα ανεβάζουν ταχύτητα, μάλλον δεν είναι μακριά οι μέρες που θα δούμε και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές in character.

Δείτε στο gallery όλες τις φωτογραφίες και κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες για τον καινούριο Τζέιμς Μποντ.