Φεστιβάλ / Βραβεία

Trash Gossip Alert! Η «σφαίρα» που έριξε η Μαντόνα στον Ελτον Τζον...

στα 10

Μπορεί το επίπεδο να κρατήθηκε ψηλά κατά τη διάρκεια της απονομής των 69ων Χρυσών Σφαιρών, αλλά στη σελίδα του στο Facebook, ο σύζυγος του Ελτον Τζον εξέφρασε την αποδοκιμασία του για τη Madonna που «έκλεψε» τη Χρυσή Σφαίρα από τον Ελτον Τζον...

Trash Gossip Alert! Η «σφαίρα» που έριξε η Μαντόνα στον Ελτον Τζον...

Στο κόκκινο χαλί της 69ης απονομής των Χρυσών Σφαιρών ήταν πρώτος ο Ελτον Τζον που δήλωσε: «Madonna hasn’t got a fucking chance», εννοώντας φυσικά τη διεκδίκηση της Χρυσής Σφαίρας καλύτερου τραγουδιού το οποίο διεκδικούσαν μέχρι εκείνη τη στιγμή και η Μαντόνα με το «Masterpiece» από το δικό της «W.E.» και ο Τζον με το «Hello Hello» από το «Ζουμπαίος και Ιουλιέτα».

Στη συνέχεια ήταν η Μαντόνα, που αφού καθάρισε εύκολα με τη Χρυσή Σφαίρα δήλωσε πως «Είναι γνωστό πως ο Ελτον Τζον μου θυμώνει συχνά. Ελπίζω να μου μιλάει μετά από αυτό. Τον λατρεύω όμως, Και είμαι σίγουρη πως θα κερδίσει άλλα βραβεία στο μέλλον. Δεν νιώθω άσχημα». Η κάμερα φυσικά στράφηκε, κατά τη διάρκεια του λόγου της, στο ανέκφραστο προς ξινισμένο πρόσωπο του Ελτον Τζον.

Τελευταίος στην ανταλλαγή πικρών σχολίων ήρθε όμως (σχεδόν από το πουθενά) ο σύζυγος του Ελτον Τζον, Ντέιβιντ Φέρνις που μετά το τέλος της τελετής έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook: «Madonna. Best song???? Fuck off!!!» προσθέτοντας «Η νίκη της Madonna στην κατηγορία του καλύτερου τραγουδιού αποδεικνύει πως αυτά τα βραβεία δεν έχουν να κάνουν καθόλου με αξιοκρατία. Ο ευχαριστήριος λόγος της ήταν τόσο ντροπιαστικός μέσα στον ναρκισσισμό του. Και η κριτική της στην Lady Gaga δείχνει πόσο απελπισμένη είναι στην πραγματικότητα».

Μετά ήρθε η νύχτα στο Χόλιγουντ και ο Ελτον Τζον χάιδεψε τη Χρυσή Σφαίρα που είχε κερδίσει το 1995 για το «Can You Feel the Love Tonight» από τον «Βασιλιά των Λιονταριών» και ξαναδιάβασε επίμονα τη λίστα με τα τραγούδια που είναι υποψήφια για την πεντάδα του Οσκαρ καλύτερου τραγουδιού. Είδε πως τα δικά του είναι μέσα και πως της Madonna έχουν αποκλειστεί και κοιμήθηκε ξεχνώντας την ταραχή που πέρασε...

Εδώ ακούτε το «Masterpiece» της Madonna, εδώ το απαράδεκτο «Hello Hello» του Ελτον Τζον και παρακάτω βλέπετε ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου της Madonna μετά το τέλος της τελετής.