Buzz

O Ουίνστον Τσόρτσιλ θα ήταν περήφανος για το «Transformers 5» λέει ο Μάικλ Μπέι

στα 10

Ή κάπως έτσι, τέλος πάντων...

O Ουίνστον Τσόρτσιλ θα ήταν περήφανος για το «Transformers 5» λέει ο Μάικλ Μπέι

Με αφορμή τα γυρίσματα της επόμενης θορυβώδους περιπέτειας της σειράς ταινιών με ήρωες γιγαντιαίες εξωγήινες μηχανές που μάχονται για την σωτηρία της ανθρωπότητας και που οι φίλοι αποκαλούν «Transformers», ο Μάικλ Μπέι εξόργισε πολλούς ανθρώπους στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο λόγος είναι ότι για τις ανάγκες της ταινίας το Ανακτόρο Μπλενχάιμ, το οποίο υπήρξε κατοικία του Ουίνστον Τσώρτσιλ, μετατράπηκε σε αρχηγείο του Αδόλφου Χίτλερ και τεράστιες σημαίες με τη ναζιστική σβάστικα υψώθηκαν στην πρόσοψή του κάνοντας μια μεγάλη μερίδα της βρετανικής κοινωνίας να εξεγερθεί.

Δείτε ακόμη: Στο επόμενο «Transformers» θα πρωταγωνιστεί κι ο Αντονι Χόπκινς

transformers churchil 607

Τώρα ο Μάικλ Μπέι απαντώντας στις κατηγορίες για «μεγάλη χοντράδα», δηλώνει σίγουρος ότι «ο Ουίνστον Τσόρτσιλ θα χαμογελούσε αν ήξερε ότι εμφανίζεται στην ταινία» και συνεχίζει λέγοντας ότι όσοι τον κατακρίνουν για την πράξη του, δεν έχουν διαβάσει το σενάριο ούτε ξέρουν τον τρόπο που χειρίζεται τον Τσόρτσιλ στην ταινία, παρουσιάζοντας τον σαν έναν μεγάλο ήρωα.

transformers churchil 607

Τώρα που το σκεφτόμαστε ναι, ίσως ο Ουίνστον Τσόρτσιλ να ήταν περήφανος που θα συνδεθεί με μια σειρά ταινιών όπως το «Transformers». ‘H και πάλι, ίσως όχι. Τουλάχιστον ελπίζουμε ότι θα τον υποδύεται ο Αντονι Χόπκινς, κάτι που θα κάνει τα πράγματα ελαφρώς καλύτερα...

Διαβάστε ακόμη: