Buzz

Η Εϊμι Σούμερ είναι ένα «Trainwreck» για τον Τζαντ Απατοου

στα 10

Η καινούρια κωμωδία του πιο αστείου σκηνοθέτη της Αμερικής, έχει μια εξίσου αστεία πρωταγωνίστρια.

Η Εϊμι Σούμερ είναι ένα «Trainwreck» για τον Τζαντ Απατοου

Η Εϊμι Σούμερ είναι αυτή την στιγμή μια από τις πιο απολαυστικές κωμικούς στην Αμερική κάτι που όπως ήταν φυσικό, ο Τζαντ Απατοου δεν θα μπορούσε παρά να προσέξει. Οταν την άκουσε για πρώτη φορά στο ραδιοφωνικό σόοου του Χάοουαρντ Στερν πριν από μερικά χρόνια της ανάθεσε να γράψει ένα σενάριο γι αυτόν και το αποτέλεσμα είναι τώρα έτοιμο για την μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε ακόμη: Θέλουμε περισσότερη Εϊμι Σούμερ και τη θέλουμε ΤΩΡΑ!

Στο «Trainwreck» η Σούμερ υποδύεται μια δημοσιογράφο σε ένα ανδρικό περιοδικό, η οποία μπορεί να είναι πολύ καλή στη δουλεία της αλλά η προσωπική της ζωή είναι κυριολεκτικά μια καταστροφή. Μέχρι την στιγμή τουλάχιστον που θα χρειαστεί να γράψει ένα πορτρέτο ενός αθλίατρου, ο οποίος είναι τόσο γλυκός, οργανωμένος και συμπαθής ώστε κυριολεκτικά τρομάζει μπροστά στην πιθανότητα πως θα μπορούσε να τον ερωτευτεί.

Ο Μπίλ Χέιντερ υποδύεται τον εν λόγω γιατρό ενώ στο φιλμ συμπρωταγωνιστούν η Μπρι Λάρσον, η Τίλντα Σουίντον, ο Εζρα Μίλερ και ο μπασκετμπολίστας ΛεΜπρον Τζέιμς. Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο SXSW όπου πήρε εξαιρετικές κριτικές και μοιάζει να είναι μια από τις καλύτερες ταινίες του Απατοου μέχρι σήμερα.

Δείτε πιο κάτω το τρέιλερ κι ένα κλιπ από το φιλμ.



Διαβάστε και δείτε ακόμη: