Buzz

«Top of the Lake: China Girl»: o 2oς κύκλος αποκαλύπτεται στο πρώτο trailer

στα 10

Δείτε το σκοτεινό, ανατριχιαστικό trailer του 2ου κύκλου της σειράς της Τζέιν Κάμπιον, «Top of the Lake: China Girl».

«Top of the Lake: China Girl»: o 2oς κύκλος αποκαλύπτεται στο πρώτο trailer

H Nικόλ Κίντμαν με χαλασμένη οδοντοστοιχία βλέπει την κόρη της να κινδυνεύει. Η Ελίζαμπεθ Μος επιστρέφει για να εξιχνιάσει ξανά σκοτεινά εγκλήματα με θύματα γυναίκες. Η Τζέιν Κάμπιον υπογράφει μία ακόμα ανατριχιαστική ιστορία στο δεύτερο κύκλο του «Top of the Lake: China Girl».

Το «Top of the Lake: China Girl» είναι μια ιστορία μυστηρίου που βρίσκει την Ντετέκτιβ Ρόμπιν Κρίφιν να έχει πρόσφατα επιστρέψει στο Σίδνεϊ και να προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της. Οταν το πτώμα μιας μικρής Ασιάτισσας ξεβράζεται στην παραλία Μπόντι, οι ελπίδες να βρεθεί ο δολοφόνος της μοιάζουν ισχνές, ώσπου η Ρόμπιν συνειδητοποιεί ότι η «China Girl» δεν πέθανε μόνη. Η έρευνα της Ρόμπιν για ν' ανακαλύψει την ταυτότητα της «China Girl» την οδηγεί στον υπόκοσμο του εγκλήματος της πόλης και πιο κοντά απ' ό,τι θα φανταζόταν, στα μυστικά της δικής της καρδιάς.

Γιατί....

top of a lake 2 607

«Μπορείς να με βοηθήσεις» λέει κλαίγοντας μία έφηβη στο τηλέφωνο. Στην άλλη άκρη της γραμμής, η ντετέκτιβ Ρόμπιν Κρίφιν. Που λίγο πριν έβλεπε home videos με ένα μικρό κοριτσάκι συγκινημένη. Σύμφωνα με νέα storylines της σειράς που έχουν κυκλοφορήσει, στο δεύτερο κύκλο αποκαλύπτεται ότι η Ρόμπιν είχε δώσει ένα μωρό για υιοθεσία. Μήπως λοιπόν, η δική της κόρη κινδυνεύει;

Γιατί αυτή που κινδυνεύει σίγουρα είναι αυτή της Νικόλ Κίντμαν. Ο περίεργος τύπος με τον οποίο βγαίνει η κόρη της ισχυρίζεται ότι «ο ρόλος της γυναίκας είναι να γίνεται σκλάβα του άντρα». Και κάπως έτσι το χαλασμένο χαμόγελο της νοικοκυράς των φτωχικών γειτονιών του Σίντνεϊ, παγώνει.

Και κάτι τελευταίο: πόσο χαιρόμαστε να βλέπουμε την Γκουέν Κρίστι (ναι, του «Game of Thrones»)


Διαβάστε περισσότερα: