Buzz

Highway to the danger zone. Ετοιμάζεται σίκουελ του «Top Gun»

στα 10

Ο Τομ Κρουζ ρίχνει λάδι στην φωτιά, αναζωπυρώνοντας έτσι τις φήμες για το σίκουελ της πολυαγαπημένης ταινίας των 80s.

Highway to the danger zone. Ετοιμάζεται σίκουελ του «Top Gun»

Εδώ και πολύ καιρό υπήρχαν εικασίες πως μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες των 80s, το «Top Gun», ετοιμάζεται να αποκτήσει το σίκουελ που του αξίζει.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα ο ίδιος ο Τομ Κρουζ έλεγε πως ο ίδιος μαζί με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ προσπαθούν να δουν πως θα προσεγγίσουν το σίκουελ, ενώ ανέβασαν και μια φωτογραφία τους στο twitter, και μάλιστα το όνομα του σεναριογράφου του «Jungle Book», Τζάστιν Μαρκς, ακούγεται από το 2014 πως γράφει το σενάριό του.

Διαβάστε ακόμα: «She's got plans for you!»: Ο Τομ Κρουζ την έχει άσχημα στο νέο τρέιλερ του «The Mummy»

top gun

Κι ενώ εδώ και καιρό δεν είχε ακουστεί τίποτα παραπάνω για την τύχη της ταινίας, ο Τομ Κρουζ αναζωπύρωσε τις ελπίδες πολλών οπαδών της, όταν δήλωσε πρόσφατα πως η ταινία θα γίνει σίγουρα και τα γυρίσματα μάλλον θα ξεκινήσουν από το 2018.

Μάλιστα από ότι φαίνεται, αποκάλυψε και το τίτλο της, «Top Gun: Maverick». Ο ίδιος είπε πως από την αρχή δεν ήθελε τον αριθμό δυο να συνοδεύει τον τίτλο της, κι έτσι αποφάσισαν να της δώσουν το όνομα του χαρακτήρα του Τομ Κρουζ από την ταινία. Ο Κρουζ έδωσε επίσης και κάποια παραπάνω στοιχεία για την ιστορία της ταινίας, λέγοντας πως θα έχουμε έναν ανταγωνισμό και πάλι αλλά όλο αυτό θα αποτελεί μια εξέλιξη για τον χαρακτήρα του Μάβερικ. Φυσικά θα υπάρχουν περισσότερα και ταχύτερα αεροπλάνα.

Τέλος καθησύχασε του οπαδούς της ταινίας λέγοντας πως στυλιστικά θα είναι ίδια με την πρώτη και πως ο Χάρολντ Φαλτερμάιγερ επιστρέφει για να γράψει την μουσική της. Μπορείτε να δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα:

top gun

Tags: top gun