Buzz

Oh, hi Batman. O Τόμι Γουιζό θέλει να παίξει τον Τζόκερ

στα 10

Κάνε στην άκρη Χοακίν Φίνιξ… Ο δημιουργός του «The Room» δηλώνει διαθέσιμος (και πρόθυμος) να αναλάβει τον ρόλο του Τζόκερ.

Oh, hi Batman. O Τόμι Γουιζό θέλει να παίξει τον Τζόκερ

Αρχικά, η Warner Bros ήθελε για τον ρόλο τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Στη συνέχεια, μάθαμε ότι ο Χοακίν Φίνιξ είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος.

Τώρα, όμως, ένα νέο όνομα μπαίνει δυναμικά στον ανταγωνισμό για το ποιος θα αναλάβει να υποδυθεί τον Τζόκερ στη νέα ταινία του Τοντ Φίλιπς. Περίπου, δηλαδή…

Απαντώντας στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Φίνιξ να έχει εξασφαλίσει τον ρόλο, ο Τόμι Γουιζό, ο δημιουργός του cult «The Room», της ταινίας που διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο μιας από τις χειρότερες όλων των εποχών, και τον οποίο υποδύθηκε ο Τζέιμς Φράνκο στο «The Disaster Artist», εξέφρασε την επιθυμία του να ερμηνεύσει εκείνος τον ρόλο της αρχινέμεσης του Batman.

Διαβάστε ακόμη: Ο Χοακίν Φίνιξ θα είναι ο νέος Τζόκερ;

Και το έκανε σαφές με ένα ποστ στον λογαριασμό του στο twitter, όπου προτρέπει τον Φίλιπς να επικοινωνήσει μαζί του.

Κι όπως ήταν επόμενο, το internet ανταποκρίθηκε άμεσα, παραδίδοντας ήδη το σχετικό fan art, αλλά κι ένα τρέιλερ για την ταινία, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Εμείς, πάντως, δεν θα φέρναμε αντίρρηση σε μια τέτοια (εξωφρενική) ιδέα, που αν μη τι άλλο είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έμοιαζε με καμιά άλλη υπερηρωική ταινία εκεί έξω! Wiseau serious?




Δείτε εδώ και την τρομακτική οντισιόν του Τόμι Γουιζό:


Διαβάστε ακόμη