Buzz

Από ό,τι φαίνεται το «Tomb Raider» με την Αλίσια Βικάντερ αποκτά σίκουελ

στα 10

Ποιος είναι έτοιμος για λίγη παραπάνω Λάρα Κροφτ;

Από ό,τι φαίνεται το «Tomb Raider» με την Αλίσια Βικάντερ αποκτά σίκουελ

Οταν το κινηματογραφικό reboot του «Tomb Raider», αυτή την φορά με πρωταγωνίστρια την Αλίσια Βικάντερ, κυκλοφόρησε το 2018 στις αίθουσες δεν είχε την επιτυχία που θα περίμενε κάποιος, ειδικά και μετά το άκρως επιτυχημένο reboot που είχαν οι περιπέτειες της Λάρα Κροφτ ως video game λίγο καιρό πριν.

Αυτό δεν φαίνεται όμως να σταμάτησε την MGM, το στούντιο παραγωγής της ταινίας, να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο franchise. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα δεύτερο «Tomb Raider» ετοιμάζεται με την Βικάντερ να επανέρχεται στον ρόλο της διάσημης αρχαιολόγου, ενώ αυτή την φορά την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο βρετανός Μπεν Γουίτλι, γνωστός από τις ταινίες «High-Rise» και «Free Fire», ενώ θα σκηνοθετήσει και το ριμέικ της «Ρεβέκα» για το Netflix.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες έχει οριστεί για τις 19 Μαρτίου 2021, αλλά πέρα από αυτά δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για το σενάριο, αλλά μετά και το φινάλε της πρώτης ταινίας μάλλον η Λάρα θα συνεχίσει να κυνηγά τα μέλη της οργάνωσης Trinity και να την σταματήσει μια για πάντα.

Διαβάστε ακόμα: