Buzz

To αστείο κράτησε όσο ένα καλοκαίρι! Ο Τομ Χίνλτστον και η Τέιλορ Σουίφτ δεν είναι πια μαζί!

στα 10

Μετά από τρεις μήνες... σχέσης, το πιο διάσημο φρέσκο ζευγάρι του καλοκαιριού χωρίζει - δίνοντας σήμα σε όλους να επιστρεψουν σε ό,τι έκαναν ακριβώς πριν οι δυο σταρ αποφασίσουν να είναι μαζί.

To αστείο κράτησε όσο ένα καλοκαίρι! Ο Τομ Χίνλτστον και η Τέιλορ Σουίφτ δεν είναι πια μαζί!

Οσο «στον αέρα» ήταν η επισημοποιήση της σχέσης των Τομ Χίντλστον και Τέιλορ Σουίφτ, άλλο τόσο «στον άνεμο» είναι και η είδηση του χωρισμού τους, μετά από μόλις τρεις μήνες που βρέθηκαν μαζί, λες και ο σκοπός ήταν να είχαν μια συντροφιά για το καλοκαίρι.

Οι γνωστές «πηγές», που εμφανίζονται ως δια μαγείας κάθε φορά που κάποιο ζευγάρι τσακώνεται, θέλει να χωρίσει ή χωρίζει δηλώνουν πως την παντρεία τη χάλασε η Τέιλορ Σουίφτ κι αυτό γιατί ο Τομ (οι «πηγές» αναφέρονται στους σταρ πάντα με το μικρό τους όνομα) ήθελε η σχέση τους να είναι πιο εξωστρεφής, ενώ η ίδια δεν ήταν άνετη με αυτό.

Διαβάστε ακόμη: Ολοι θέλουν λίγο... Τομ Χίντλστον

Tom Hiddleston Taylor Swift

Tom Hiddleston Taylor Swift

Tom Hiddleston Taylor Swift

«Η Τέιλορ γνώριζε την αρνητική αντίδραση που ακολουθεί πάντα τις δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας», συνεχίζει η «πηγή», «αλλά ο Τομ δεν πήρε στα σοβαρά τις ανησυχίες της όταν αυτή της εξέφρασε».

Αλλοι δήλωσαν πως: «Ηταν μια πολύ έντονη αρχή σχέσης. Κανείς δεν μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή να διαρκέσει για πολύ», ενώ γενικά όλες οι ανώνυμες πηγές συμφωνούν πως το ζευγάρι επιθυμεί να χωρίσει ειρηνικά και γενικά να μείνουν και φίλοι στο μέλλον.

Οπότε να τι μας μένει. Μερικές χαριτωμένες φωτογραφίες, το αστείο του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ στον Λόκι και η λίστα των κατακτήσεων της Τέιλορ Σουίφτ που μεγαλώνει σχεδόν το ίδιο γρήγορα με τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Οσο για τον Τομ, ας διαβάσει καλύτερα κανένα βιβλίο, ας επιστρέψει στις ταινίες του και αν προλαβαίνει και στη διεκδίκηση του Τζέιμς Μποντ...

Tom Hiddleston Taylor Swift

Δείτε ακόμη: Οι Ιντρις Ελμπα και Κρις Χέμσγουορθ τρολάρουν τον Τομ Χίντλστον

Είναι αστεία τα περισσότερα από τα σχόλια που αποχαιρετούν το ζευγάρι στα κοινωνικά δίκτυα - τα περισσότερα επιβεβαιώνοντας πως ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν πως αυτή η σχέση θα διαρκούσε περισσότερο από ένα... καλοκαίρι.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: