Buzz

Μήπως να «κλειδώναμε» τον επόμενο Τζέιμς Μποντ στον Τομ Χίντλστον που αρέσει σε όλους;

στα 10

Λίγο το τηλεοπτικό «The Night Manager», λίγο οι δηλώσεις του, ο Τομ Χίνλτστον ανεβαίνει πρώτος στη λίστα των υποψήφιων Τζέιμς Μποντ. Και είναι λίγοι αυτοί που θα έφερναν αντίρρηση.

Μήπως να «κλειδώναμε» τον επόμενο Τζέιμς Μποντ στον Τομ Χίντλστον που αρέσει σε όλους;

Με το «Spectre» να αποτελεί ήδη παρελθόν, η συζητήση γύρω από τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ - που κορυφώθηκε λίγο πριν την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες - μοιάζει να μπήκε στον πάγο, μέχρι νεωτέρας. Κοινώς, μέχρι ο Ντάνιελ Κρεγκ να δηλώσει πάλι κάτι αντιφατικό για τις μελλοντικές προθέσεις του, αναζωπυρώνοντας τα προγνωστικά γύρω από τους επίδοξους διαδόχους του.

Πριν λίγες ημέρες ο Μαρκ Στρονγκ (προσωπικός φίλος του Ντάνιελ Κρεγκ) έκανε αποκαλύψεις που κανείς δεν επιβεβαίωσε ή διέψευσε, ενώ ένας από τους επικρατέστερους «μνηστήρες» του ρόλου επανήλθε δυναμικά, ανατρέποντας τα δεδομένα.

Διαβάστε ακόμη: Τέλος ο Τζέιμς Μπόντ για τον Ντάνιελ Κρεγκ;

Tom Hiddleston 607

Ο λόγος για τον Τομ Χίντλστον, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας για το «High-Rise» του Μπεν Γουίτλι κυρίως για το τηλεοπτικό «The Night Manager», βασισμένο στο best-seller του Τζον Λε Καρέ που έκανε και πρεμιέρα στη Berlinale και ξετρελαίνει και όσους το βλέπουν. Οπως αναφέρει ο Guardian, ο Χίντλστον βρισκόταν έτσι κι αλλιώς ψηλά στα στοιχήματα για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ (μάλιστα στη θέση έξι, με τους Τομ Χάρντι, Ιντρις Ελμπα, Ντάμιαν Λίουις, Αϊνταν Τέρνερ και Χένρι Καβίλ να προηγούνται - με αυτή τη σειρά).

Σε συνέντευξή του στην Sunday Times, ο Τομ Χίντλστον δήλωσε: «Το περιοδικό TIME έκανε ένα δημοψήφισμα και 100 ηθοποιοί βρέθηκαν σε μια λίστα, συμπεριλαμβανομένης και της Αντζελίνα Τζολί. Ναι είναι ωραίο να είσαι μέσα στους 100. Είμαι μεγάλος φαν της σειράς. Ολοι πήγαμε να δούμε το "Spectre" ενώ γυρίζαμε το "Skull Island" στη Χαβάη. Αγαπώ το θέμα του Τζον Μπάρι, τις ανατροπές και τη μυθολογία. Αν ερχόταν σε μένα, θα ήταν μια απίστευτη ευκαιρία. Γνωρίζω καλά τις φυσικές απαιτήσεις του ρόλους. Δεν θα το έπαιρνα ελαφρά».

Διαβάστε και δείτε ακόμη: O Τομ Χίντλστον κάνει (και δείχνει) σχεδόν τα πάντα στο νέο τρέιλερ του «High-Rise»

Tom Hiddleston 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη: