Buzz

Μην ρωτάτε τον Τομ Χάρντι για τη σεξουαλικότητά του!

στα 10

Εχοντας παραδεχτεί πως είχε σχέσεις με άντρες όταν ήταν νέος και στην συνέχεια διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις δηλώσεις του, ο Τομ Χάρντι βρέθηκε ενώπιον ενός δημοσιογράφου που τον ρώτησε για τη σεξουαλικότητά του. Και δεν του άρεσε καθόλου...

Μην ρωτάτε τον Τομ Χάρντι για τη σεξουαλικότητά του!

Η αμήχανη στιγμή συνέβη στο Φεστιβάλ του Τορόντο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου για το «Legend», στο οποίο ο Τομ Χάρντι υποδύεται και τους δύο διάσημους δίδυμους αδερφούς Κρέι, θρυλικούς Βρετανούς γκάνγκστερ που αποκαλύφθηκε μετά από χρόνια πως ήταν γκέι και προσπαθούσαν να κρύψουν τη σεξουαλικότητά τους διατηρώντας μεταξύ τους σχέσεις...

Φυσικά στην ταινία του Μπράιαν Χέλγκλελαντ τίποτα δεν λέγεται τόσο ανοιχτά, τουλάχιστον όχι τόσο όσο ο Τομ Χάρντι είχε δηλώσει ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με άντρες το 2008, όταν φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του gay περιοδικού Attitude.

Τότε, με αφορμή το Rocknrolla του Γκάι Ρίτσι, ο Χάρντι (που υποδυόταν στην ταινία έναν κρυφό γκέι γκάνγκστερ) είχε δηλώσει: «Σαν αγόρι είχα σεξουαλικές εμπειρίες με άλλα αγόρια. Είμαι ηθοποιός, για όνομα του Θεού. Είμαι καλλιτέχνης. Εχω παίξει με όλους και με όλα. Αλλά δεν έλκομαι σεξουαλικά από τους άντρες. Το γκέι σεξ δεν μου λέει τίποτα. Με τον ίδιο τρόπο που ένας υγρός κόλπος θα έκανε κάποιον να φρικάρει. Για μένα δεν λειτουργεί πια. Είμαι στα 30 μου χρόνια και έχω σταματήσει να πειραματίζομαι... Υπάρχουν πολλά στη σχέση με έναν άντρα, ειδικά έναν γκέι άντρα που χρειάζομαι στη ζωή μου. Εχω θηλυκά στοιχεία, είμαι σίγουρα γιος της μαμάς μου και επίσης πολλοί γκέι άντρες είναι απίστευτα αρσενικοί.»

Δείτε ακόμη: Ο Τομ Χάρντι σε lip sync παροξυσμό τραγουδάει από Γουίτνεϊ Χιούστον μέχρι Bee Gees!

Tom Hardy 607

Tom Hardy 607 Από τη φωτογράφηση στο Attitude το 2008

H συνέντευξη του Τομ Χάρντι στο Attitude ήρθε στην επικαιρότητα πολλές φορές από τότε, καθώς ο ηθοποιός ανέβαινε τα σκαλιά προς τον σούπερ σταρ που είναι σήμερα. Και μέσα στα χρόνια, με αποκορύφωμα το 2011 ο Τομ Χάρντι διέψευσε θυμωμένος τα σχόλια που είχε κάνει σε μια συνέντευξή του στο Marie Claire: «Δεν μετανιώνω για τίποτα που έχω πει. Απλά είναι απαίσιο να παραποιούν τα λόγια σου και να μην σου δίνουν τη δυνατότητα να εξηγηθείς. Δεν έχω βάλει ποτέ το πέος μου σε έναν άντρα. Ούτε είχα ένα πέος στον κώλο μου. Και δεν είναι κάτι που επιθυμώ. Αν είναι αυτό που θέλετε, τότε οκ. Αλλά δεν είναι κάτι που λειτουργεί για μένα.»

Δείτε ακόμη: Love. Fight. Live. Rule. Τομ Χάρντι Χ 2 στο πρώτο τρέιλερ του «Legend»

Legend 607 Στο ρόλο των Ρόνι και Ρέτζι Κρέι στο «Legend»

Με αφορμή την προβολή του «Legend» στο Φεστιβάλ του Τορόντο ένας δημοσιογράφος από ένα LGBT ειδησεογραφικό πρακτορείο ρώτησε τον Τομ Χάρντι να σχολιάσει τη δυσκολία των συναδέλφων του να μιλήσουν για τη σεξουαλικότητά τους, αναφερόμενος διστακτικά στη συνέντευξη του Attitude και αναγκάζοντας τον Χάρντι να σχολιάσει για ακόμη μια φορά όσα είχε πει τότε. Φανερά ενοχλημένος, ο Τομ Χάρντι απέφυγε να απαντήσει οτιδήποτε και απλά ευχαρίστησε ειρωνικά τον δημοσιογράφο.

Δείτε εδώ το αμήχανο στιγμιότυπο της συνέντευξης:


Διαβάστε ακόμη: