Buzz

Επιτέλους, ο Venom βρήκε τον ηθοποιό που του αξίζει!

στα 10

Ο Τομ Χάρντι ετοιμάζεται να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης του Spider-Man.

Επιτέλους, ο Venom βρήκε τον ηθοποιό που του αξίζει!

Αν ο Spider-Man θεωρείται από πολλούς ο πιο αγαπημένος ήρωας της Marvel, τότε σίγουρα o Venom, το alter-ego του Εντι Μπροκ, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους κακούς. Δεν ήταν λίγοι που είχαν ενοχληθεί από το πώς ο Σαμ Ράιμι είχε αποδώσει τον Venom στην ταινία του, «Spider-Man 3», κι από τότε οι φωνές δεν είχαν πάψει για μια καλύτερη, πιο ώριμη κινηματογραφική αντιμετώπιση του χαρακτήρα.

Πριν από λίγο καιρό, η Sony είχε ανακοινώσει πως ετοιμάζει μια ταινία με τον Venom, σε μια προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα αποκλειστικό κινηματογραφικό σύμπαν του Spider-Man, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο ίδιος και διάφοροι εχθροί του. Και λίγο πριν το «Spider-Man: Homecoming» κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες, η Sony ανακοίνωσε πως ο Τομ Χάρντι θα είναι ο κινηματογραφικός της Venom και τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Ρούμπεν Φλάισερ («Zombieland»).

O Χάρντι δεν είναι άγνωστος στο κινηματογραφικό σύμπαν των υπερηρώων. Εχει πρωταγωνιστήσει και ως Bane στο «The Dark Knight Rises» του Κρίστοφερ Νόλαν, ενώ ο Φλάισερ μετά το «Zombieland» δεν είχε καταφέρει να κάνει κάποια αξιόλογη ταινία, και τα τελευταία χρόνια δουλεύει στην τηλεόραση, ανάμεσα σε άλλα και στο «Santa Clarita Diet» του Netflix.

Διαβάστε ακόμα: To soundtrack του «Spider-Man: Homecoming» θα έχει μια γεύση από 60s

ruben fleischer Ο σκηνοθέτης Ρούμπεν Φλάισερ.

Δεν έχει ακουστεί τίποτα για την υπόθεση της ταινίας, παρά μόνο ότι θα πρόκειται για μια R-rated (ακατάλληλη για κάτω των 18 χρονών) ταινία επιστημονικής φαντασίας τρόμου, κάτι που ακούγεται τουλάχιστον ενδιαφέρον. Από την άλλη, κυκλοφορούσε και η φήμη πως δεν θα συνδέεται καθόλου με το υπάρχον κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, και κατά συνέπεια δεν θα συνδέεται ούτε με την καινούργια ταινία του Spider-Man. Αυτό φυσικά ακούγεται κάπως περίεργο, καθώς όλο το origin του Venom, για το πώς ο Μπροκ απέκτησε την εξωγήινη συμβιωτική στολή του, συνδέεται άμεσα με τον Spider-Man.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Οκτωβρίου του 2018.

Διαβάστε ακόμη:

tom hardy