Buzz

Τομ Χανκς & Τζίμι Φάλον παίζουν το «Bridge of Spies» σαν παιδικό θέατρο

στα 10

O οσκαρικός πρωταγωνιστής επισκέπτεται το Tonight Show κι αποδέχεται την πρόκληση του Τζίμι Φάλον να παίξουν σκηνές του «Bridge of Spies», έτσι όπως τις φαντάστηκαν μικρά παιδιά. Δείτε το βίντεο...

Τομ Χανκς & Τζίμι Φάλον παίζουν το «Bridge of Spies» σαν παιδικό θέατρο

Αγαπάμε Τομ Χανκς για την ακομπλεξάριστη, καλοπροαίρετη διάθεσή του. Καλεσμένος χθες βράδυ στο «Tonight Show» του Τζίμι Φάλον δέχθηκε να παίξει μαζί του στη βινιέτα «Kids Theater»: μία σειρά από σκετς που θέλουν τους καλεσμένους της εκπομπής να ερμηνεύουν μικρές σκηνές από τις ταινίες τους, όπως τις οραματίστηκαν μικρά παιδιά ακούγοντας μόνο τον τίτλο τους.

Δείτε κι αυτό: Πώς να μη really really really really like τον Τομ Χανκς μετά από αυτό;

Να θυμήσουμε ότι η νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ αναφέρεται στη «Γέφυρα των Κατασκόπων» που βρίσκεται στο Βερολίνο και σήμερα ονομάζεται Γέφυρα Γκλιένικε. Η Γέφυρα αυτή συνέδεε το Δυτικό Βερολίνο με το κέντρο του Ανατολικού, το Πότσνταμ, και στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου ήταν σημείο ανταλλαγής. Στο πολιτικό θρίλερ εποχής του Σπίλμπεργκ, ο Τομ Χανκς υποδύεται το δικηγόρο Τζέιμς Ντόνοβαν, στον οποίο η CIA ανέθεσε την πρώτη ανταλλαγή κρατουμένων μεταξύ των αμερικανικών και σοβιετικών μυστικών υπηρεσιών - ανταλλαγή που έκτοτε συνήθιζε να γίνεται στη «Γέφυρα των Κατασκόπων» όπως ονομάστηκε.

Tom Hanks Jimmy Fallon Kids Theater

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Τομ Χανκς αναπαριστά -live- όλες τις ταινίες του μέσα σε 7 λεπτά!

Η αποστολή του Τζέιμς Ντόνοβαν ήταν η διαπραγμάτευση παράδοσης του πιλότου Φράνσις Γκάρι Πάουερς, του οποίου η Σοβιετική Ενωση κατέρριψε το αεροπλάνο ως αντίποινα για τη σύλληψη ενός Ρώσσου κατασκόπου από την αμερικανική κυβέρνηση. Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στην αληθινή ιστορία, την οποία διασκεύασε αρχικά ο Ματ Τσάρμαν και στη συνέχεια επιμελήθηκαν οι Τζόελ και Ιθαν Κοέν. Δείτε το αποκλειστικό featurette του «Bridge of Spies» εδώ!

Τι σκέφτηκαν όμως οι πιτσιρικάδες ακούγοντας «Bridge of Spies»; «Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια γέφυρα, γεμάτοι κατασκόπους....»

Πατήστε το play!

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: