Buzz

O Τομ Χανκς πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά στην Αμερική

στα 10

Μιλώντας δημόσια για το αποτέλεσμα των εκλογών, θέλησε να δώσει κουράγιο στους συμπατριώτες του. Ισως και στον εαυτό του.

O Τομ Χανκς πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά στην Αμερική

Ο Τομ Χανκς δεν έκρυψε ποτέ την αντιπάθειά του για τον Ντόναλντ Τραμπ. Οχι απλά υποστήριξε την Χίλαρι Κλίντον στην προεκλογική της εκστρατεία, αλλά ανάμεσα σε άλλα χαρακτήρισε τον επόμενο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, «εγωπαθή αερολόγο».

Τώρα σε μια απόλυτα κατανοητή προσπάθεια αποδοχής ενός αδιανόητου εκλογικού αποτελέσματος, ο Χανκς μιλώντας στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης, έμοιαζε πεπεισμένος πως υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας στον πολιτικό και κοινωνικό τυφώνα που μοιάζει να είναι ο Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε ακόμη: Πώς θα επηρεάσει η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ το αμερικανικό σινεμά;

«Ολα θα πάνε καλά. Η Αμερική έχει βρεθεί σε πιο δύσκολες θέσεις από αυτή που βρισκόμαστε τώρα στο παρελθόν» είπε ανάμεσα σε άλλα ο ηθοποιός, ο οποίος δήλωσε την πίστη του στο Αμερικάνικο Σύνταγμα. «Αυτό το κείμενο πρόκειται να μας προστατεύσει ξανά και ξανά, ακόμη κι αν οι άνθρωποι διπλά μας δεν το τιμούν δεν το προστατεύουν και δεν το υπερασπίζονται».

«Μπορεί να κινούμαστε με αργούς ρυθμούς τώρα, αλλά έχουμε την πιο σπουδαία χώρα στον κόσμο, γιατί πάντα προχωράμε προς μια τέλεια ένωση. Αυτό το ταξίδι δεν σταματά ποτέ. Μερικές φορές μπορεί να μοιάζει με ένα τραγούδι του Μπρους Σπρίνγκστιν, ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω, αλλά ακόμη κι έτσι, συνολικά προχωράμε μπροστά. Ολοι εμείς που για μια ολόκληρη εβδομάδα τώρα αναρωτιόμαστε τι στο καλό συνέβη, θα συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά. Αν δεν συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά τι θα πρέπει να πει κανείς για εμάς;»

Δείτε ακόμη: