Buzz

Τομ Κρουζ εναντίον αιγυπτιακής κατάρας: Πρώτο καταιγιστικό τρέιλερ για το «The Mummy»

στα 10

Καλώς ήρθατε σε έναν νέο κόσμο θεών και τεράτων... Ή αλλιώς, στο reboot των κλασικών ταινιών τρόμου με το οποίο η Universal φιλοδοξεί να σπάσει ταμεία.

Τομ Κρουζ εναντίον αιγυπτιακής κατάρας: Πρώτο καταιγιστικό τρέιλερ για το «The Mummy»

Δεν είναι μυστικό ούτε άξιο απορίας ότι όλα τα στούντιο του Χόλιγουντ θα ήθελαν να έχουν στα χέρια τους ανεξάντλητα κινηματογραφικά franchise όπως το διαρκώς επεκτεινόμενο υπερηρωικό σύμπαν της Marvel ή η διαγαλαξιακή σάγκα του Star Wars.

Η Universal δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, μην έχοντας όμως κάποιο άλλο πρόσφορο υλικό στην κατοχή της αποφάσισε να αναστήσει τα κλασικά κινηματογραφικά τέρατα με τα οποία έγραψε ιστορία κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής του χολιγουντιανού τρόμου, τις δεκαετίες του ’30 και του ’40.

Διαβάστε ακόμη: Ο Χαβιέ Μπαρδέμ τέρας του Φρανκενστάιν

The Mummy 607

Κι ενώ στα σχέδια της εταιρείας βρίσκονται ήδη ταινίες για τον Φρανκενστάιν και τη Νύφη του, για τον Δρ. Τζέκιλ (θα τον υποδυθεί ο Ράσελ Κρόου, ο οποίος κάνει μια πρώτη εμφάνιση εδώ) και τον Αόρατο Ανθρωπο (με τον Τζόνι Ντεπ στο ρόλο), με τις ιστορίες να διαπλέκονται μεταξύ τους σε ένα ενιαίο αλλά σύγχρονο κινηματογραφικό σύμπαν που φιλοδοξεί να προσελκύσει ηχηρούς αστέρες του Χόλιγουντ για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η πρώτη ταινία που θα κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες δεν είναι άλλη από την ιστορία της καταραμένης μούμιας που ερμήνευσε το 1932 ο Μπόρις Καρλόφ.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τομ Κρουζ κι η «Μούμια» του μάς χαιρετούν απ' τη Ναμίμπια

The Mummy 607

The Mummy 607

Με τον Τομ Κρουζ στον πρωταγωνιστικό ρόλο να τρέχει και πάλι όπως μόνο αυτός ξέρει, τον σαβανωμένο εφιάλτη του τίτλου να ανανεώνεται ως γυναικείος χαρακτήρας (η Σοφία Μπουτέλα του «Star Trek Beyond» στο ρόλο της αρχαίας πριγκίπισσας που βγαίνει από τον τάφο για να πάρει εκδίκηση) και τον τρόμο να περνά μάλλον σε δεύτερη μοίρα δίνοντας τη θέση του στην καταιγιστική δράση, το «The Mummy» εξαπέλυσε το πρώτο του τρέιλερ.

Η ταινία σε σκηνοθεσία Αλεξ Κούρτσμαν θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2017.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ, καθώς και ένα βίντεο από τα γυρίσματα.



Διαβάστε ακόμη

The Mummy poster 607