Buzz

Το twitter βαθαίνει απότομα! Μόλις έκανε λογαριασμό ο Ααρον Σόρκιν!

στα 10

Φανατικός πολέμιος των social media, ο σεναριογράφος του «Social Network» και δημιουργός του τηλεοπτικού «Newsroom» υπέκυψε και άνοιξε λογαριασμό στο twitter. Ακολουθήστε τον ανεπιφύλακτα...

Το twitter βαθαίνει απότομα! Μόλις έκανε λογαριασμό ο Ααρον Σόρκιν!

«Εχω τόσες απόψεις για τα social media που με κάνουν και ακούγομαι σαν ένα γέρο γκρινιάρη που κάθεται στην πόρτα του σπιτιού του και φωνάζει στα παιδιά που παίζουν», είχε δηλώσει κάποτε ο Ααρον Σόρκιν, ένα από τα μεγαλύτερα και ανανεωτικά μυαλά του σύγχρονου Χόλιγουντ, κάτοχος Οσκαρ σεναρίου για το «Social Network» και δημιουργός του πολυσυζητημένου «Newsroom» που προβάλλεται και στην Ελλάδα από τη Nova.

Διαβάστε περισσότερα για το «Newsroom» εδώ.

Αν και οι προσδοκίες είναι μεγάλες, τα μέχρι τώρα tweets ωστόσο του Σόρκιν δεν στέκονται στο ύψος των... περιστάσεων (βλ. αμερικανικές εκλογές, τυφώνα Σάντι...), αλλά περιορίζονται το πρώτο σε μια φωτογραφία που πόσταρε ο ίδιος με τον εαυτό του μπροστά στην αφίσα του «The West Wing» και το δεύτερο σε μια παράκληση.

Απευθυνόμενος στον Ρίτσαρντ Σιφ που υποδυόταν τον Τόμπι Ζίγκλερ στο «Τhe West Wing», ο Σόρκιν ζητάει το τραγούδι των τίτλων της σειράς όπως το ερμήνευσε η ηθοποιός Αλεξάντρα Σίλμπερ. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε από τον Σιφ και έχει ειπωθεί ότι θα βγει στην κυκλοφορία μόνο όταν υπάρξει μαζική απαίτηση μέσω twitter.

Για την ώρα ο λογαριασμός του Σόρκιν είναι κλειδωμένος (στείλτε τώρα request), διαβάστε εδώ περισσότερα για τον ίδιο και το έργο του, αλλά να η φωτογραφία που πόσταρε ο ίδιος, εν αναμονή νέων «σορκινικών» και ελπίζουμε όχι αμένσιοτων tweets:

1