Buzz

Στην κουζίνα ολοταχώς: τo trailer του «Chef» του Τζον Φαβρό μας άνοιξε την όρεξη!

στα 10

Στην εποχή του food porn, ο Τζον Φαβρό μοιάζει να έφτιαξε την κομεντί που έχει υλικά πρωτοκλασάτους σταρ, μαριναρισμένους στο μυστικό συστατικό των «Swingers».

Στην κουζίνα ολοταχώς: τo trailer του «Chef» του Τζον Φαβρό μας άνοιξε την όρεξη!

Update 22.04: δείτε, μετά το τρέιλερ, το νέο κλιπ της ταινίας

Μπορεί ο Τζον Φαβρό να έχει εξελιχθεί σε υποδειγματικό μπλοκμπαστερά (τόσο ως σκηνοθέτης, όσο κι ως executive producer) αλλά φαίνεται ότι μέσα του χτυπά ακόμα μία μεγάλη, νοσταλγική «Swingers» καρδιά. Κωμωδίες με αντροπαρέες, ρομαντικά και ανέφτικτα σχέδια, ρομαντισμός με μία τζούρα ωμού αγορίστικου χιούμορ, πίτερ παν τρέλα και συζητήσεις για ανέφικτα όνειρα.

Κάπως έτσι σκέφτεται και δρα ο νέος 50άρης του ήρωας, ο πρωταγωνιστής της ταινίας του «Chef», ο οποίος ένα βράδυ αποφασίζει να μαγειρέψει το φαγητό όπως το ονειρεύτηκε. Μόνο που ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου για το οποίο δουλεύει (Ντάστιν Χόφμαν) δεν μοιράζεται τον ρομαντισμό του: τον απειλεί και τον απολύει όταν δεν συμμορφώνεται με το τυπικό μενού.

1

Κι εκείνος φορτώνει τα όνειρά του σε μία αυτοκινούμενη καντίνα και ξεκινά από την αρχή. Με μία χούφτα φίλους και αιώνια νεανική τρέλα στην τσέπη της ποδιάς του. Το καστ που πλαισιώνει τον Τζον Φαβρό είναι λαμπερό και νόστιμο, όπως και τα πιάτα που βλέπουμε σε κοντινό και μας τρέχουν τα σάλια: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Μπόμπι Καναβάλι, Σοφία Βεργκάρα, Τζον Λεγκουιζιάμο, Ντάστιν Χόφμαν, Ολιβερ Πλατ, Εϊμι Σεντέρις και ο διάσημος σεφ Roy Choi!

Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της πριν από ένα μήνα (όχι με εξαιρετικές κριτικές οφείλουμε να ομολογήσουμε) στο SXSW Film Festival. Στην Αμερική κυκλοφορεί στις 9 Μαΐου.

Update 22.04: δείτε, μετά το τρέιλερ, το νέο κλιπ της ταινίας

.

Διαβάστε ακόμα:

Μπράντλεϊ Κούπερ – Ντέρεκ Σιανφράνς: Κάτι ψήνεται;