Buzz

«Γιατί είμαστε ζωντανοί!». Η Λίλι Κόλινς παλεύει με την ανορεξία με την βοήθεια του Κιάνου Ριβς στο «To the Bone»

στα 10

Από το Sundance στο Netflix το ντεμπούτο της Μάρτι Νόξον φιλοδοξεί να μιλήσει με σοβαρότητα και χιούμορ για κάτι παραπάνω από ένα πρόβλημα.

«Γιατί είμαστε ζωντανοί!». Η Λίλι Κόλινς παλεύει με την ανορεξία με την βοήθεια του Κιάνου Ριβς στο «To the Bone»

Με την ανορεξία στο κέντρο της ιστορίας του το «To the Bone» θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια ακόμη τηλεταινία για την «ασθένεια της εβδομάδας», όμως ακόμη κι αν η σκηνοθέτης του έρχεται από την τηλεόραση (από σειρές όπως το «UnREAL», ή το «Buffy the Vampire Slayer») και κατέληξε στο Netflix μετά την προβολή του στο διαγωνιστικό του Sundance, σύμφωνα με τις κριτικές δεν παρουσιάζει κανένα από τα συμπτώματα μιας τέτοιας περίπτωσης.

to the bone 607

Δείτε ακόμη: Το πρώτο τρέιλερ του «Okja» αποκαλύπτει μια οργιαστική περιπέτεια φαντασίας

Η Λίλι Κόλινς είναι η 20χρονη Ελεν που μετά από χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών να νικήσει την ανορεξία θα βρεθεί στην ομάδα ενός αντισυμβατικού γιατρού που θα προσπαθήσει όχι απλά να παλέψει με μια ασθένεια, αλλά να δείξει στην νεαρή κοπέλα τους λόγους που αξίζει κανείς να ζει. Ναι ίσως τα παραπάνω ακούγονται ίσως υπερβολικά γλυκούτσικα, όμως το φιλμ δείχνει να έχει εκτός από θετική διάθεση και μια γερή δόση πικρού χιούμορ και γιατί όχι ξεκάθαρης πίκρας στον τρόπο που κοιτάζει την εμμονή μια ολόκληρης κοινωνίας με πρότυπα ομορφιάς που μοιάζουν όχι απλά λάθος και ξεκάθαρα επικίνδυνα.

Δείτε το τρέιλερ.


Δείτε ακόμη: