Buzz

Το «Skyfall» αποκτά επίσημη σύνοψη, πάνω στα 50ά γενέθλια του Τζέιμς Μποντ

στα 10

Η ΜΙ6 απειλείται και ο Τζέιμς Μποντ αναγκάζεται να σώσει την τιμή της Μ!

Το «Skyfall» αποκτά επίσημη σύνοψη, πάνω στα 50ά γενέθλια του Τζέιμς Μποντ

Σαν χθες, πριν από 50 χρόνια, ο Τέρενς Γιανγκ βρισκόταν στη Τζαμάικα, γύριζε το πρώτο πλάνο που καταγράφηκε ποτέ, για την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά των αστυνομικών μυθιστορημάτων του Ιαν Φλέμινγκ, με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ. Λίγο νωρίτερα είχε καταλήξει, με κόπο, στον ηθοποιό που θα ενσάρκωνε τον πράκτορα 007: λεγόταν Σον Κόνερι.

Πενήντα χρόνια αργότερα, ο κόσμος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το «Skyfall», την 23η ταινία της σειράς, με τον Ντάνιελ Κρεγκ πρωταγωνιστή για τρίτη φορά. Για να γιορτάσει τα γενέθλια, η Sony κυκλοφόρησε την πρώτη επίσημη σύνοψη για την ταινία, που μας λέει τα εξής:

Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει ως Τζέιμς Μποντ 007 στο «Skyfall», την 23η περιπέτεια του μακροβιότερου κινηματογραφικού franchise όλων των εποχών. Στο «Skyfall», η πίστη του Μποντ στην Μ (Τζούντι Ντεντς) δοκιμάζεται, καθώς το παρελθόν της επιστρέφει και την καταδιώκει. Ενώ η ΜΙ6 δέχεται επίθεση, ο 007 πρέπει να εντοπίσει και να εξοντώσει την απειλή, όσο μεγάλο κι αν είναι το προσωπικό τίμημα.

Σύμφωνα με αυτήν τη σύνοψη, η Τζούντι Ντεντς ως Μ μοιάζει να έχει σημαντικότερο ρόλο στην ταινία απ’ ό,τι στο παρελθόν. Στο «Skyfall» που σκηνοθετεί ο Σαμ Μέντες, συμπρωταγωνιστούν ο Χαβιέ Μπάρδεμ, ο Ρέιφ Φάινς, ο Αλμπερτ Φίνεϊ και ο Μπεν Γουίσο ως «ανακαινισμένος» Q, ενώ τα νέα Bond Girls με εξαιρετικά προσόντα είναι οι Ναόμι Χάρις, Μπερενίς Μαρλό και Ελεν ΜακΚρόρι.

Η ταινία θα είναι έτοιμη για μας στις 9 Νοεμβρίου του 2012.

Δείτε εδώ την πρώτη επίσημη και… αφαιρετική, ως προς τα ρούχα τουλάχιστον, φωτογραφία από το «Skyfall» και διαβάστε εδώ περισσότερα για την ταινία.