Buzz

Το «Ραλφ, Η Επόμενη Πίστα» έχει ελληνική αφίσα – και τις υπαρξιακές αγωνίες ενός ‘80ς video game!

στα 10

Μπορεί ένα video game ν’ αλλάξει ζωή; Ενα παραγνωρισμένο, παλιό, τυποποιημένο ηλεκτρονικό παιχνίδι να εκπληρώσει τις υπαρξιακές του ανάγκες και… ν’ ανέβει πίστα;

Το «Ραλφ, Η Επόμενη Πίστα» έχει ελληνική αφίσα – και τις υπαρξιακές αγωνίες ενός ‘80ς video game!

Ο Ριτς Μουρ, σκηνοθέτης των «Simpsons» και του «Futurama» και το στούντιο της Disney πατούν το «start game» σε μια διαφορετική κωμωδία κινουμένων σχεδίων με ήρωα έναν αξιολάτρευτο καταστροφέα που θέλει να γίνει πραγματικός ήρωας!

Ο Ραλφ, εδώ και δεκαετίες, είναι γνωστός στα παιδιά (και στους γονείς τους!), ως «Wreck-it Ralph»: ο ρόλος του στο video game όπου κατοικεί είναι αυτός του καταστροφέα. Μέρα μπει, μέρα βγει, ο Ραλφ αλωνίζει τις πίστες και καταστρέφει τις ελπίδες του πιθανού νικητή. Απέναντί του έχει τον καλό της υπόθεσης, τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, Fix-It Felix, που τον επισκιάζει σε εκνευριστικό βαθμό, αφού μονίμως επεμβαίνει και σώζει την κατάσταση.

Οταν ο Ραλφ αποφασίζει ότι βαρέθηκε να παίζει τον κακό, παίρνει την κατάσταση στα στιβαρά του χέρια και ξεκινάει μια περιήγηση σε όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, προκειμένου να αποδείξει ότι έχει αυτό που χρειάζεται για να είναι κι αυτός ήρωας. Από τους καλούς!

Στη διαδρομή του από γενιά σε γενιά video games, θα συναντήσει όλων των ειδών τους παίκτες, αλλά κι έναν θανάσιμο εχθρό που απειλεί όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Θα προλάβει ο Ραλφ ν’ αποδείξει ότι είναι ήρωας,, πριν ανάψει το «game over»;

Το «Ραλφ, Η Επόμενη Πίστα», με τις φωνές, στην πρωτότυπη εκδοχή του, του Τζον Σι Ράιλι, του Τζακ ΜακΜπρέιερ του «30 Rock», της Τζέιν Λιντς και της Σάρα Σίλβερμαν, έρχεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από τη Feelgood στις 27 Δεκεμβρίου, στην καρδιά της εποχής των παιχνιδιών!

Δείτε παρακάτω την ολοκαίνουρια ελληνική αφίσα της ταινίας και χαζέψτε φωτογραφίες και το trailer στο gallery.

Διαβάστε περισσότερα για το «Wreck-it Ralph» εδώ

ralphposter