Buzz

To Οσκαρ τώρα στη Μέριλ Στριπ!

στα 10

Είναι κοινός τόπος πως η Μέριλ Στριπ είναι σπουδαία ηθοποιος, ακόμη κι αν διαβάζει μια συνταγή, μια σελίδα από τη Wikipedia ή διαβάζει το δελτίο κίνησης στους δρόμους σαν μια έγκυο γυναίκα. Η Ελεν ΝτιΤζένερις της έβαλε τις παραπάνω δοκιμασίες και το αποτέλεσμα είναι απλά για πολλά... Οσκαρ.

To Οσκαρ τώρα στη Μέριλ Στριπ!

Μπορεί η υποψηφιότητά της για Οσκαρ Α' Γυναικείο Ρόλο για τον «Αύγουστο» να είναι σχεδόν καταχρηστική - αν και είναι αισίως η 18η στην ιστορία της, αλλά η Μέριλ Στριπ είναι με διαφορά η πιο σπουδαία ηθοποιός στον πλανήτη Γη.

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση των φετινων οσκαρικών υποψηφιοτήτων, η Στριπ βρέθηκε καλεσμένη της Ελεν ΝτιΤζένερις, η οποία θα παρουσιάσει και την 86η Απονομή των βραβείων Οσκαρ στις 2 Μαρτίου και δέχτηκε να δοκιμαστεί σε μια σειρά παράδοξων ρόλων όπως το να διαβάσει μια συνταγή με σέξι τρόπο, ένα δελτίο κίνησης στους δρόμους σαν να ήταν μια έγκυος γυναίκα ή μια σελίδα από τη Wikipedia σαν να ήταν ένας οργισμένος έφηβος.

Το αποτέλεσμα είναι η απάντηση στο γιατί η Μέριλ Στριπ πρέπει να παίρνει κάθε χρόνο ένα ειδικό Οσκαρ, ανεξάρτητα αν έχει ταινία ή όχι:


Δείτε εδώ και την αντίδρασή της όταν άκουσε πως είναι υποψήφια για τον «Αύγουστο» ή όταν η Ελεν ΝτιΤζένερις της ανακοινώνει πως μέτρησε τα βραβεία που έχει κερδίσει στη ζωή της μέχρι σήμερα (119 τον αριθμό), αλλά και τη δήλωση της Στριπ για τον αποκλεισμό της Εμα Τόμσον από την κατηγορία:


Διαβάστε ακόμη: