Buzz

To μόνο που θέλει ο κόσμος είναι να βλέπει τη Μέριλιν Μονρό. Δείτε το τρέιλερ του «My Week With Marilyn»!

στα 10

Για όποιον ανυπομονούσε να δει αν η Μισέλ Γουίλιαμς δικαιώνει το μύθο της Μέριλιν Μονρό το μόνο που έχουμε να πούμε είναι... άξια!

To μόνο που θέλει ο κόσμος είναι να βλέπει τη Μέριλιν Μονρό. Δείτε το τρέιλερ του «My Week With Marilyn»!

Το να υποδυθείς τη Μερίλιν Μονρό, ακόμη και σε μια ταινία που ο πρωταγωνιστής είναι άλλος, είναι από μόνο του ένα αβάσταχτο βάρος. Το γεγονός πως η Μισέλ Γουίλιαμς ανέλαβε να το σηκώσει προκειμένου να είναι αυτή η «τυχερή» που θα κέρδιζε το ρόλο στο «My Week With Marilyn» του Σάιμον Κέρτις, δεν θα σήμαινε τίποτα αν τελικά το πρώτο τρέιλερ που μόλις έκανε την εμφάνιση του δεν αποδείκνυε πως βρισκόμαστε μπροστά σε μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Μy Week With Marilyn»

Ελαφρώς πιο βαριά (στην κίνηση και το χρώμα της φωνής), η Μισέλ Γουίλιαμς μεταφέρει την εύθραυστη μελαγχολία της Μονρό, τις παιχνιδιάρικες εκφράσεις της και την διεστραμμένη παιδικότητα της, αλλά κυρίως καταφέρνει να πετύχει αυτό που έκανε την Μέριλιν μύθο και που δεν ήταν άλλο από το ότι ήταν από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε μια απίστευτα μοντέρνα γυναίκα.

Ολα τα παραπάνω δεν κάνουν βέβαια το «My Week With Marilyn» κάτι περισσότερο από ένα στιβαρό, παλιομοδίτικο βιογραφικό δράμα που φωνάζει Οσκαρ από τα δέκα μέτρα και αναμένεται να στείλει τον δαιμόνιο παραγωγό του, Χάρβεϊ Γουαινστάιν για ακόμη μια φορά στο κόκκινο χαλί του Kodak Theatre να ελπίζει σε περισσότερα από ένα βραβεία ερμηνείας, ακόμη και για τον Λόρενς Ολίβιε του Κένεθ Μπράνα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για τον Κένεθ Μπράνα

H Μισέλ Γουίλιαμς, ωστόσο, μπορεί σχεδόν από τώρα να ετοιμάζει τον ευχαριστήριο λόγο της...

Δείτε στο gallery και τέσσερις νέες φωτογραφίες από την ταινία