Buzz

To Λος Αντζελες για «Πρωτάρηδες»

στα 10

Η ιστορία της ταινίας του Μάικ Μιλς, «Πρωτάρηδες», θα μπορούσε να διαδραματίζεται οπουδήποτε, αλλά αφού τη δεις, δεν μπορείς να τη φανταστείς να συμβαίνει πουθενά αλλού εκτός από το L.Α. Ο σκηνοθέτης του φιλμ, αναλαμβάνει να μας ξεναγήσει σε μέρη της πόλης που δεν βλέπουμε συχνά στο σινεμά.

To Λος Αντζελες για «Πρωτάρηδες»
Πάμε μια βόλτα στο L.A. ;

Περισσότερο από τοποθεσία για τα γυρίσματα, μια πόλη στην οποία οι ήρωες τυχαίνει να ζουν, το Λος Αντζελες στους «Πρωτάρηδες», μοιάζει με έναν ακόμη χαρακτήρα.

Το γεγονός δεν είναι τυχαίο. Η γεωγραφία της ταινίας ορίζει στην πραγματικότητα έναν προσωπικό χάρτη για τον Μιλς, καθώς ενώνει με τις αφηγηματικές τελείες του, μέρη, κτίρια, τοποθεσίες, που έχουν ιδιάιτερη σημασία για τον ίδιο.

Αλλά τα σημεία της πόλης στα οποία διαδραματίζεται το φιλμ, ορίζουν με τον τρόπο τους και τους ίδιους τους χαρακτήρες, το που ζουν, γιατί ζουν εκεί, τις εμμονές και τις συνήθειές τους, κομμάτια της προσωπικότητάς τους, το ποιοι είναι.

Και μέσα από αυτούς, ανακαλύπτουμε κι εμείς ένα κομμάτι του L.A. που σπάνια πρωταγωνιστεί στο σινεμά, ένα διαφορετικό πρόσωπο μιας πόλης, που πέρα από τη γνώριμη κουρασμένη πλευρά της, μπορεί να κρύβει μια όψη τόσο γοητευτική και ιδιαίτερη, όσο και η ίδια η ταινία του Μιλς.

Αφήστε τον σκηνοθέτη να σας ξεναγήσει σ αυτή!