Buzz

To «Game of Thrones» είναι έτοιμο για κάτι πιο ποπ

στα 10

Ολοκληρώνοντας μια σειρά από χαριτωμένα κουκλάκια, που ουδεμία σχέση έχουν με τους σκοτεινούς ήρωες του «Game of Thrones», η Funko κάνει το μεσαίωνα να μοιάζει ποπ. Κι όλα αυτά λίγο πριν την έναρξη του 3ου κύκλου της σειράς που ο πλανήτης περιμένει σαν να μην υπάρχει αύριο...

To «Game of Thrones» είναι έτοιμο για κάτι πιο ποπ

Ηταν πέρσι όταν η Funko κυκλοφόρησε τέσσερις φιγούρες από το «Game of Thrones», ανάμεσα τους φυσικά ο Νεντ Σταρκ και η Ντένερις Ταργκάριεν, ξεκινώντας μια σειρά από χαριτωμένα κουκλάκια που έκαναν το γεμάτο βία, σεξ και αίμα σύμπαν της σειράς του HBO να μοιάζει απλά... ποπ.

Τώρα, η σειρά ολοκληρώθηκε με σχεδόν όλους τους αγαπημένους ήρωες του Γουέστερος, φτιαγμένους από βινύλιο και με χαρακτηριστικά μεγάλα κεφάλια που ήδη από την περσινή κυκλοφορία των φιγούρων το αστείο ήταν πως έτσι αποκεφαλίζονται ευκολότερα και πιο ηδονικά.

Η κάθε φιγούρα έχει ύψος περίπου 9.5 εκατοστά και συνοδεύεται από χαρακτηριστικά του ήρωα που απεικονίζει ή και props (πως θα μπορούσε να λείπει ένα δρακάκι από τα χέρια της Ντένερις;) και διατίθενται στο επίσημο κατάστημα του ΗΒΟ, κάνοντας επιτέλους εφικτό να έχετε στην αγκαλιά σας τον Τζον Σνόου όποτε ακριβώς θέλετε...

Δείτε παρακάτω όλα τα κουκλάκια και διαβάστε περισσότερα για τον τρίτο κύκλο του «Game of Thrones» που ξεκινάει στις 31 Μαρτίου στην Αμερική και και δύο μέρες αργότερα, την Τρίτη 2 Απριλίου στην Ελλάδα από τη nova, στα κανάλια novacinema 1 & novacinema HighDefinition.

arya

cercei

denerys

jaime

jon

khal

ned

renly

robb

hound

tyrion

whitewalker