Φεστιβάλ / Βραβεία

Το ÉCU βγαίνει στο δρόμο και κάνει στάση στην Αθήνα

στα 10

Το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Σινεμά κατασκηνώνει για τρεις μέρες στο six d.o.g.s και φέρνει στην Αθήνα το ανεξάρτητο πνεύμα του.

Το ÉCU βγαίνει στο δρόμο και κάνει στάση στην Αθήνα

Το ÉCU, το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Σινεμά, συνεχίζει το «on the road edition» του κι επιλέγει την Αθήνα ως μια από τις ευρωπαϊκές πόλεις όπου θα διοργανώσει τις προβολές του. Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες παραγωγές του ανεξάρτητου κινηματογράφου θα βρουν οθόνη στις 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου 2014, στο six d.o.g.s. Η επιλογή των ταινιών περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το «Kore» του Ερίκ Ντενκιάν (Βραβείο Καλύτερης Πειραματικής Ταινίας - Γαλλία), το «Buzkashi Boys» του Σαμ Φρεντς (Βραβείο Καλύτερης Μη Ευρωπαϊκής Ταινίας Μικρού Μήκους - Αφγανιστάν/ΗΠΑ), το «I’ve OnIy Just Begun» του Ελίας Κοσκίμιες (Βραβείο Καλύτερου Μουσικού Βίντεο – Φινλανδία), καθώς και τα «Κωλόπαιδα» του Στέλιου Καμμίτση, για όσους δεν το είχαν προλάβει στις αίθουσες.

Στη διάρκεια του 3ήμερου Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν workshops με επαγγελματίες του χώρου, ενώ οι συντελεστές των ελληνικών συμμετοχών θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού. Το πρόγραμμα προβολών και workshops θα ανακοινωθεί σύντομα – θα σας κρατάμε ενήμερους για τα νεώτερα.

info

  • 17, 18, 19 Φεβρουαρίου
  • ώρες προβολών : 19.15-23.00
  • ώρες workshops: 18.00-19.00
  • six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
  • είσοδος ελεύθερη
  • περισσότερα στο ecufilmfestival.com