Industry

To «Battleship», κυρίαρχος του διεθνούς box office!

στα 10

Χωρίς ακόμη να έχει βγει στις αμερικάνικες αίθουσες το «Battleship» του Πίτερ Μπεργκ αποδεικνύεται κυρίαρχος των θαλασσών και του διεθνούς box - office με εισπράξεις που μέχρι στιγμής ξεπερνούν τα 130 εκατομμύρια δολάρια.

To «Battleship», κυρίαρχος του διεθνούς box office!

Φαίνεται πως τα 200.000.000 δολάρια που ξοδεύτηκαν για το «Battleship» ήταν απλά μια από τις καλύτερες επενδύσεις που έκανε η Universal τα τελευταία χρόνια.

Μέσα σε μιάμιση μόλις εβδομάδα, το φιλμ του Πίτερ Μπεργκ, που βασίζεται στο ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι της Hasbro, έχει συγκεντρώσει 130 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, χωρίς ακόμη να έχει έχει προσαράξει στην Αμερική, όπου βγαίνει στις 18 Μαΐου.

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο της εξόδου του σε συνολικά 50 χώρες, συγκέντρωσε ακόμη 58.4 εκ. δολ., παραμένοντας πρώτο στο διεθνές box - office με την Ρωσία να συγκεντρώνει εισπράξεις πάνω από τα 10 εκ. δολ., ενώ στην Κίνα έχει ήδη συγκεντρώσει 17 εκ. δολ. σε συνολικά 2.287 αίθουσες (!), χωρίς ωστόσο να μπορέσει να αποκαθηλώσει την τρισδιάστατη επανέκδοση του «Τιτανικού» που αποδεικνύεται το αγαπημένο φιλμ των Κινέζων για το 2012.

Το «Battleship» βρέθηκε στην κορυφή 12 χωρών αυτό το Σαββατοκύριακο (συμπεριλαμβανομένων της Μ. Βρετανίας και της Γερμανίας), ενώ μέσα στην ημέρα θα ξέρουμε πως ακριβώς το υποδέχτηκε και το ελληνικό κοινό.

Διαβάστε περισσότερα για το «Battleship» και δείτε πώς ακριβώς δημιουργήθηκε η ναυμαχία ανάμεσα στον αμερικανικό στόλο και τους μοχθηρούς εξωγήινους!