Buzz

To αριστούργημα του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ; Νέο, ακόμη πιο '70s, τρέιλερ για το «American Hustle»

στα 10

To μυστήριο γύρω από το «American Hustle» του Ντείβιντ Ο. Ράσελ φτάνει κοντά στη λύση του, αφού ένα νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε και οι πρώτες γνώμες απ' όσους έχουν ήδη δει υλικό από την ταινία μιλούν περισσότερο για ένα αριστούργημα, παρά για μια cult επιστροφή στα '70s.

To αριστούργημα του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ; Νέο, ακόμη πιο '70s, τρέιλερ για το «American Hustle»

Ετοιμο για την πρεμιέρα του στις 25 Δεκεμβρίου στις αμερικάνικες αίθουσες, το «American Hustle» ξεκίνησε την προωθητική του καμπάνια ως το παράδοξο φιλμ που ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ γύρισε χωρίς ανάσα, αμέσως μετά τον «Οδηγό Αισιοδοξίας» και εν συνεχεία ως αυτή η ταινία στην οποία δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος από τους πρωταγωνιστές της φοράει πιο ωραία περούκα από τον άλλον, σε μια over the top επιστροφή στα 70s.

Τώρα, και με την προοσκαρική περίοδο να πλησιάζει επικίνδυνα, η καμπάνια της ταινίας σοβαρεύει - χωρίς ωστόσο να αποτινάσσει από πάνω της το fun - με ένα τρέιλερ σκορσεζικών διαστάσεων που θυμίζει φυσικά τις μέρες του «Boogie Nights» του Πολ Τόμας Αντερσον, αλλά και ένα glossy αυθεντικό αστυνομικό φιλμ της δεκαετίας του '70.

Ενας μυστηριώδης «κατάσκοπος» που υποστηρίζει ότι είδε την ταινία σε μια δοκιμαστική προβολή γράφει στο Ain't it Cool News τα εξής: «Είναι μια κοντά στο τέλειο ιστορία με ένα τόνο σπουδαίων ερμηνειών και ξεκαρδιστικών στιγμών και, μέχρι στιγμής, δεν θα παραξενευόμουν αν σαρώσει στα φετινά Οσκαρ. Αυτό μπορεί να είναι εύκολα το αριστούργημα του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ.»

Κρίνετε μόνοι σας βλέποντας το νέο τρέιλερ παρακάτω, δίνοντας βάση στην κοιλιά του Κρίστιαν Μπέιλ που φωνάζει... Οσκαρ:


Διαβάστε ακόμη: