Industry

Το «A Blast» του Σύλλα Τζουμέρκα αναζητά ηθοποιούς!

στα 10

Επαγγελματίες ή όχι, ανταποκριθείτε στην πρόσκληση: ο Σύλλας Τζουμέρκας συγκεντρώνει το καστ της νέας του ταινίας. Στείλτε βιογραφικό. You’ll have a blast!

Flix Team
Το «A Blast» του Σύλλα Τζουμέρκα αναζητά ηθοποιούς!

Το «Α Blast» (με τον ελληνικό τίτλο «Σάρωμα»), η νέα ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα, σε σενάριο του ίδιου και της Γιούλας Μπούνταλη και παραγωγή της Μαρίας Δρανδάκη (Homemade Films), βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης και προετοιμασίας.

Για διάφορους ρόλους, αλλά και σκηνές ensemble της ταινίας, το «A Blast» προσκαλεί άνδρες και γυναίκες, επαγγελματίες ηθοποιούς και μη, όλων των ηλικιών, να στείλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα, φωτογραφίες ή/και βίντεο στη διεύθυνση ablastfilm@gmail.com . Υπεύθυνος συγκέντρωσης των βιογραφικών και των υπόλοιπων υλικών είναι ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Χαντζής.

Η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα (μετά τη «Χώρα Προέλευσης», σε σενάριο του ίδιου δημιουργικού διδύμου), εκτός από τη δική μας περιέργεια κι ανυπομονησία, έχει ήδη εξασφαλίσει τη μεγάλη διάκριση του Cinelink του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ του Σαράγεβο, μια και τον Ιούλιο το «A Blast» τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο ανάπτυξης συμπαραγωγής και χρηματικό βραβείο 30.000 ευρώ.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που αποφασίζει να τινάξει κυριολεκτικά τη ζωή της στον αέρα. Η παραγωγή εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες με σταθερά και γερά βήματα και το «A Blast» φτάνει όλο και πιο κοντά στην υλοποίησή του. Τώρα μπορείτε κι εσείς να παίξετε, αληθινά, ένα ρόλο σ’ αυτήν!

Διαβάστε περισσότερα για το «A Blast» του Σύλλα Τζουμέρκα