Buzz

To θέατρο σκιών της Κέιτ Μπους!

στα 10

Σκηνοθετημένο από την ίδια την Κέιτ Μπους, το βίντεο κλιπ του «Eider Falls at Lake Tahoe» από το «50 Words of Snow» είναι μια ιστορία αγάπης: ενός σκύλου και μιας γυναίκας, μιας γυναίκας με τη μουσική...

To θέατρο σκιών της Κέιτ Μπους!

«Εδώ θα βρείτε το τρίτο οπτικό μας κομμάτι, το «Εlder Falls at Lake Tahoe». Εγινε όλο με κινηματογραφημένες μαριονέτες, μια από τις πιο αγαπημένες μου μορφές τέχνης κυρίως εξαιτίας της απλότητας της και κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και καιρό. Πολλά ευχαριστώ στον Ρόμπερτ Αλσοπ που δημιούργησε τις πιο όμορφες μαριονέτες και στον Ρομπ και τους μαριονετίστες για τη σκληρή τους δουλειά... Ελπίζω να το απολαύσετε.»

Με αυτό το λιτό σημείωμα προλόγισε η Κέιτ Μπους το τρίτο βίντεο από το καινούριο της άλμπουμ «50 Words of Snow», ένα υπέροχο παλιομοδίτικο και ταυτόχρονα μεταμοντέρνο animation με μαριονέτες που συνοδεύει μια συντομευμένη εκδοχή του τραγουδιού «Lake Tahoe». Προηγήθηκαν τα επίσης σκηνοθετημένα από την ίδια βίντεο animation «Wild Man Segment» και «Mistraldespair».

Δείτε παρακάτω το βίντεο για το «Εlder Falls at Lake Tahoe» και επισκεφθείτε το επίσημο σάιτ της Κέιτ Μπους για περισσότερες πληροφορίες.