Φεστιβάλ / Βραβεία

Το 63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου έχει αφίσα!

στα 10

Μόλις αποκαλύφθηκε η επίσημη αφίσα της Berlinale 2013, που αμέσως μετά τις γιορτές θα αρχίσει να στολίζει τις μαρκίζες και τις κολώνες τις Potsdamer Platz, περιμένοντας τους φετινούς φεστιβαλιστές τον Φεβρουάριο. Το Flix θα είναι εκεί.

Το 63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου έχει αφίσα!

Το 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου πραγματοποιείται από τις 7 έως και τις 17 Φεβρουαρίου του 2013. Σήμερα, σαν μία γιορτινή ευχητήρια καρτ ποστάλ, αποκαλύφθηκε στον Τύπο η επίσημη αφίσα της διοργάνωσης. Η 63η φεστιβαλική άρκτος θα αρχίσει να διακοσμεί την κεντρική πλατεία γύρω από το Μπερλινάλε Παλάστ από τις αρχές Ιανουαρίου και σταδιακά θα εξαπλωθεί σε όλες τις στάσεις λεωφορείων και τις μαρκίζες της πόλης. Το Βερολίνο άλλωστε αγαπά το φεστιβάλ του και το διατυμπανίζει.

«Το πόστερ της 63ης Μπερλινάλε θα προσθέσει μία γιορτινή, φεστιβαλική ατμόσφαιρα στο χειμωνιάτικο τοπίο της πόλης» υπόσχεται ο διευθυντής του Φεστιβάλ, Ντίτερ Κόσλικ. «Το αρκούδι της Μπερλινάλε δεν έχει χρόνο για χειμερία νάρκη!»

Η εταιρία BOROS που σχεδίασε την αφίσα εξηγεί το σκεπτικό: «Η βερολινέζικη άρκτος είναι ένα αναγνωρίσιμο και εξαιρετικά δυνατό σύμβολο. Ακόμα κι αν δεν το βάζει κανείς ολόκληρο σε μία αφίσα. Η χρήση των έντονων χρωμάτων στο πόστερ υπογραμμίζει ότι το φεστιβάλ είναι ένα πολιτιστικό γεγονός, ζωντανό, γεμάτο ενέργεια.»

Ας χαζέψουμε λοιπόν την φετινή αφίσα, ανυπομονώντας για περισσότερα νέα από το πρόγραμμα και τη σύνθεση των διαφορετικών τμημάτων του φεστιβάλ!

Περισσότερο Βερολίνο:

1