Buzz

Τίτλος και υπόθεση για τον 23ο Τζέιμς Μποντ!

στα 10

Δεν ορκιζόμαστε κιόλας, αφού οι φήμες που κυκλοφορούν για τον επερχόμενο 23ο Τζέιμς Μποντ δεν διασταυρώνονται ακόμη με επίσημες ανακοινώσεις.

Τίτλος και υπόθεση για τον 23ο Τζέιμς Μποντ!

«Carte Blanche» φημολογείται ότι θα είναι ο τίτλος της 23ης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ. Ετσι τουλάχιστον προφασίζεται η διάσημη Σέρβα τσελίστρια Χελένα Μιχαίλοβιτς η οποία δήλωσε πως της ζητήθηκε να γράψει τη μουσική για το καινούριο φιλμ του Τζέιμς Μποντ.

Οι ειδικοί αμφιβάλλουν πως η τσελίστρια ξέρει - πριν απ' όλους - τον τίτλο της νέας ταινίας και πως μπερδεύτηκε από το γεγονός πως το τελευταίο βιβλίο των περιπετειών του 007 (γραμμένο από τον Τζέφρι Ντίβερ) ονομάζεται «Carte Blanche».

Από την άλλη οι φήμες για μια μεγάλη σκηνή δράσης σε ένα τρένο, που λέγεται πως περιέχει η νέα ταινία, συνηγορεί πως μιλάμε για το «Carte Blanche», αφού το βιβλίο έγινε διάσημο λόγω αυτής της σκηνής.

Αν ισχύει αυτό τότε η υπόθεση της νέας ταινίας ακολουθεί τον Μποντ σε μια αποστολή στη Σερβία προκειμένου να εμποδίσει έναν Ιρλανδό ο οποίος προσπαθεί να εκτροχιάσει ένα τρένο που μεταφέρει ισοκυανικό άλας στον Δούναβη. Ή κάτι τέτοιο, τέλωσπάντων...

Διαβάστε περισσότερα (και διασταυρωμένα στοιχεία) για την ταινία εδώ