Buzz

Οχι, η Τίνα Φέι δε θα απολογηθεί για «αυτό» το σκετς στο SNL

στα 10

Oι Τίνα Φέι & Εϊμι Πόλερ ήταν οικοδέσποινες στο τελευταίο Saturday Night Live της χρονιάς. Εγραψαν και πρωταγωνίστησαν σ' ένα πικρό σκετς για όσα αποδεχόμαστε πλήρως κοινωνικά και... πάτησαν κουμπιά. Σήμερα, η Φέι δηλώνει ότι δεν έχει να απολογηθεί σε κανέναν.

Οχι, η Τίνα Φέι δε θα απολογηθεί για «αυτό» το σκετς στο SNL

Το καλλιτεχνικό κωμικό δίδυμο των Τίνα Φέι & Εϊμι Πόλερ προκαλούσε από τα χρόνια που αποτελούσαν μόνιμο καστ του SNL - πολύ πριν η κάθε μία τραβήξει το δικό της δρόμο, πολύ πριν ξανασυνεργαστούν στην παρουσίαση των Χρυσών Σφαιρών. Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινάις τους «Sisters», οι παραγωγοί του Saturday Night Live τις προσκάλεσαν να παρουσιάσουν την τελευταία εκπομπή του 2015 και... ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν. Καυστικές, πανέξυπνες σχολίασαν την αμερικανική επικαιρότητα και... όχι μόνο.

Γελάστε και μ' αυτό: #youcanseethemboth. H Τίνα Φέι κι η Εϊμι Πόλερ απέναντι στο «Star Wars»

Ενα από τα σκετς τους έδειξε για πρώτη φορά ωμά μία... πραγματικότητα. Μία πραγματικότητα που δεν άρεσε ιδιαίτερα όταν την κοιτάξαμε κατάματα, με τον τρόπο που μας την έδειξαν. Το σκετς «Meet Your Second Wife» είχε στόχο το πώς έχουμε πλήρως αποδεχθεί κοινωνικά το ότι οι άντρες χωρίζουν και ξαναπαντρεύονται πολύ (πολύ) νεότερες γυναίκες. Γυναίκες που αν τους λέγαμε 20 χρόνια πριν ότι θα παντρευτούν θα σοκαριζόντουσαν και οι ίδιοι. Κι εμείς θα βλέπαμε μπροστά μας ότι και η Δύση έχει, κατά κάποιο τρόπο, Child Brides κουλτούρα.

via GIPHY


Θυμηθείτε κι αυτό: Εϊμι Σούμερ, Τίνα Φέι, Τζούλια Λουί Ντρέιφους και Πατρίτσια Αρκέτ γιορτάζουν την τελευταία... fuckable μέρα τους!

Αυτό το σκετς έτσουξε πολύ, έσπασε το Internet και ταυτόχρονα απέσπασε διχασμένες κριτικές. Για παράδειγμα, ο Κόουλ Ντέλμπικ του Entertainment Weekly αναρωτήθηκε «Μήπως το παρατράβηξαν; Χρειαζόταν να δείξουν τόσο μικρά κορίτσια για να αποδείξουν το σκεπτικό τους;» Χμμμ, κύριε Ντέλμπικ. Οι Τίνα Φέι και η Εϊμι Πόλερ είναι συνάδελφοι του Τζόνι Ντεπ, για παράδειγμα. Ο Τζόνι παντρεύτηκε μόλις ένα κορίτσι που ήταν ενός έτους όταν το «21 Jump Street» έκανε πρεμιέρα. Επίσης, ο φίλος τους Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε ένα κορίτσι που ήταν στο δημοτικό όταν παιζόταν το ER. Οπότε, όχι, δεν παρατράβηξαν τίποτα. Απλώς το έδειξαν με ευφυή τρόπο. Και πάνω από όλα: αστείο.


«Δεν με ενδιαφέρει, δεν με αφορά, δεν είναι δουλειά μου να εξηγήσω σε κανέναν τα αστεία μου» δήλωσε η Φέι. «Νομίζω ότι βάζουμε πολύ δουλειά και πολύ προσοχή στη γραφή και την κατασκευή τους που θα έπρεπε να επικοινωνούν από μόνα τους. Αν όχι, δεν πειράζει. Σε όποιον αρέσουν. Τελευταία επικρατεί μία κουλτούρα που απαιτεί απολογίες. Λυπάμαι, αλλά θα απέχω...»

Διαβάστε και δείτε ακόμα: