Buzz

Ο Τιμ Μπάρτον και η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ δεν είναι πια μαζί

στα 10

Στο Χόλιγουντ δυστυχώς, δεν υπάρχει happy end...

Ο Τιμ Μπάρτον και η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ δεν είναι πια μαζί

Θα πίστευε κανείς πως ο Τιμ Μπαρτον και η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ είχαν ταιριάξει απόλυτα τις ιδιαιτερότητές τους και τις ελαφρώς παράξενες ιδιοσυγκρασίες τους σε έναν χώρο που δεν μοιάζει να έχει χώρο για ανθρώπους που δεν μοιάζουν βγαλμένοι από το καλούπι της πλαστικής ομορφιάς και του πάλλευκου χαμόγελου.

Κι όλοι όσοι αγαπούσαμε αυτό το παράξενο ζευγάρι στα δεκατρία χρόνια που πέρασαν μαζί, μας άρεσε να φανταζόμαστε την οικογενειακή τους ζωή σαν την υπέροχη συμβίωση του «Σουίνι Τοντ» και της «Νεκρής του Νύφης», σε κάτι σαν έναν παραμυθένιο τόπο βγαλμένο από την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», τρεις μόνο από τις 7 ταινίες που γύρισαν μαζί απ όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Πλανήτη των Πιθήκων».

tim burton helena bonham carter

Ομως χθες το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του ακολουθώντας κάτι από την πλοκή της τελευταίας ταινία του Μπάρτον «Big Eyes», στην οποία δεν πρωταγωνιστεί η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, αλλά όπου ένα διαζύγιο ανάμεσα στους δύο ήρωες αποτελεί βασικό στοιχείο της πλοκής.

Ομως ο Τιμ και η Ελενα σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της τελευταίας «χωρισαν φιλικά πριν λίγο καιρό και συνεχίζουν να είναι φίλοι και γονείς στα παιδιά τους». Το ζευγάρι έχει δυο παιδιά 11 κι 7 χρονών και φυσικά τις ταινίες που έκαναν μαζί.

Αλλά όχι πια τον τίτλο του πιο ξεχωριστού ζευγαριού στον πλανήτη των ομοιόμορφων ανθρώπων του Χόλιγουντ...

Διαβάστε ακόμη:

tim burton helena bonham carter