Buzz

Welcome to the circus: Νέο τρέιλερ για το «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον

στα 10

Ο διάσημος ιπτάμενος ελέφαντας της Disney ετοιμάζεται να προσγειωθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Μαρτίου.

Welcome to the circus: Νέο τρέιλερ για το «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον

Θα μπορέσει ο Τιμ Μπάρτον να ξεχωρίσει από τον ορυμαγδό live action ριμέικ των κλασικών ταινιών κινουμένων σχεδίων της Disney που εξαπολύει με εργοστασιακούς ρυθμούς το στούντιο; Και θα καταφέρει να διατηρήσει κάτι από το προσωπικό του στίγμα που, ομολογουμένως, ξεθωριάζει ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια μέσα από την παραγωγή ταινιών για όλη την οικογένεια, στην οποία έχει αφοσιωθεί πλέον ολοκληρωτικά.

Αυτό είναι το ερώτημα που πλανάται από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο Μπάρτον θα αναλάβει το ριμέικ του «Dumbo», της πολυαγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1941.

Διαβάστε ακόμη: «Purl»: Η νέα μικρού μήκους ταινία της Pixar δεν είναι ακριβώς για παιδιά

Dumbo 607

Η ιστορία του μικρού ιπτάμενου ελέφαντα με τα τεράστια αυτιά που αλλάζει τη ζωή όλων στο τσίρκο όπου γεννιέται μοιάζει κομμένη και ραμμένη για την εμμονή του Μπάρτον με τους περιθωριακούς ήρωες, και τα έως τρέιλερ προετοιμάζουν για κύματα συγκίνησης (και ειδικών εφέ). Θα πρέπει ωστόσο να περιμένουμε μέχρι τις 28 Μαρτίου για να διαπιστώσουμε αν ο Μπάρτον θα καταφέρει να απογειώσει πραγματικά τη γνωστή ιστορία.

Το all-star cast περιλαμβάνει τους Κόλιν Φάρελ, Ντάνι ΝτεΒίτο, Μάικλ Κίτον, Εύα Γκριν και Αλαν Αρκιν.

Δείτε παρακάτω το πιο πρόσφατο τρέιλερ της ταινίας, που κυκλοφόρησε σήμερα.


Διαβάστε ακόμη

Dumbo 607