Buzz

«Για να μπορέσεις να ζήσεις πρέπει να αγαπήσεις»: H Tίλντα Σουίντον μιλάει για το «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί» του Τζιμ Τζάρμους

στα 10

Μεθυσμένη ακόμη από το ταξίδι της στη χώρα των απέθαντων εραστών της νέας ταινίας του Τζιμ Τζάρμους, η Τίλντα Σουίντον μιλάει για τον έρωτα, το σινεμά και την αιώνια αγάπη.

«Για να μπορέσεις να ζήσεις πρέπει να αγαπήσεις»: H Tίλντα Σουίντον μιλάει για το «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί» του Τζιμ Τζάρμους

Αν δεις το «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί» του Τζιμ Τζάρμους - από τις 2 Ιανουαρίου 2014 στις ελληνικές αίθουσες - θα καταλάβεις γιατί δεν θα μπορούσε να υποδυθεί την Εύα καμία άλλη εκτός από την Τίλντα Σουίντον.

Οχι μόνο γιατί είναι από μόνη της ένα απόκοσμο πλάσμα, ένα βαμπίρ μέσα στην εφήμερη βιομηχανία του κινηματογράφου, μια απέθαντη αξία που διασχίζει τις δεκαετίες σκορπίζοντας περισσεύματα αιθέριας και αλλόκοτης γοητείας, αλλά κυρίως γιατί είναι η μόνη που μπορεί να παίξει ένα βρικόλακα με τον πιο ρεαλιστικό, cool, μελαγχολικό και ερωτεύσιμο τρόπο.

Δείτε την Τίλντα Σουίντον παρακάτω να μιλάει για την ταινία του Τζιμ Τζάρμους, για την αγάπη που μας κρατά ζωντανούς και τη σημασία του να μην καταλαβαίνεις πάντοτε αυτόν που αγαπάς, αλλά να βρίσκεσαι πάντα στο πλευρό του.




Το «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί» θα παίζεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 2 Ιανούαριου 2014 σε διανομή Feelgood Entertainement.

Διαβάστε ακόμη:

Ακούστε ακόμη: