Buzz

Η Τίλντα Σουίντον μεγαλώνει ευτυχισμένα γουρούνια στο νέο viral video για το «Okja»

στα 10

Λίγο πριν η νέα ταινία του Νοτιοκορεάτη Μπονγκ-Τζουν-χο κάνει πρεμιέρα στο διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Καννών, η Τίλντα Σουίντον εύχεται όνειρα γλυκά στα γουρούνια όλου του κόσμου!

Η Τίλντα Σουίντον μεγαλώνει ευτυχισμένα γουρούνια στο νέο viral video για το «Okja»

Η καινούργια ταινία του ταλαντούχου Νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη Μπονγκ Τζουν-χο («Snowpiercer») με τίτλο «Okja» έχει ήδη εξασφαλίσει το απεριόριστο ενδιαφέρον μας με μια ιστορία για σύγχρονα τέρατα κι ένα υπέροχο διεθνές καστ που περιλαμβάνει τους Τζέικ Τζίλενχαλ, Πολ Ντέινο, Τζιανκάρλο Εσπόζιτο, Λίλι Κόλινς και Στίβεν Γιουν.

Και, φυσικά, σε διπλό ρόλο διδύμων, την πάντα εκπληκτική Τίλντα Σουίντον, η οποία πρωταγωνιστεί στο νέο απολαυστικό viral video που κυκλοφόρησε ως promo για την ταινία που θα κάνει σε λίγο καιρό την πρεμιέρα της στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Καννών.

Διαβάστε ακόμη: Το αγαπημένο πράγμα του Σαμ Μέντες είναι τα τέρατα

Okja 607

Στο βίντεο, που βάζει τα γυαλιά ακόμα και στα viral video του «Alien: Covenant», η Σουίντον εμφανίζεται ως CEO της πολυεθνικής Mirando Corporation για να μιλήσει για ευτυχισμένα… γουρούνια, χοιρινούς εφιάλτες και για την τρυφερότητα που έχει ανάγκη ένα μελλοντικό ψαρονέφρι!

Η ταινία είναι ένα ιδιόμορφο monster movie το οποίο παρακολουθεί την ιστορία ενός κοριτσιού που αγωνίζεται να προστατεύσει τον καλύτερο της φίλο, ένα τεράστιο μεταλλαγμένο πλάσμα που φρόντιζε για δέκα ολόκληρα χρόνια στα βουνά της Νότιας Κορέας, από τα σκιώδη συμφέροντα μιας παντοδύναμης πολυεθνικής εταιρείας που το απαγάγει και το μεταφέρει στη Νέα Υόρκη.

Το «Okja» θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου από το Netflix. Μέχρι τότε απολαύστε παρακάτω το σχεδόν σουρεαλιστικό βίντεο και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Mirando Corporation εδώ.


Διαβάστε ακόμη