Industry

Τι σχεδιάζει (κυριολεκτικά!) η Disney για το μέλλον; Δείτε τις πρώτες εικόνες

στα 10

Από την αναβίωση του Μίκυ Μάους στο επόμενο «Toy Story», το στούντιο που αποθέωσε το animation παρουσιάζει το μέλλον του.

Τι σχεδιάζει (κυριολεκτικά!) η Disney για το μέλλον; Δείτε τις πρώτες εικόνες

Στο πρόσφατο συνέδριο της Disney, οι live action ήρωες του στούντιο υποκλίθηκαν στους ζωγραφιστούς συναδέλφους τους. Τραβώντας πλώρη τουλάχιστον μέχρι το 2015 με συγκεκριμένα projects, η Disney, μαζί φυσικά με την Pixar, παρουσίασε τις πρώτες εικόνες, κάποιες πιο πρωτόλειες, κάποιες τελειοποιημένες, από τα παραμύθια που ετοιμάζεται να αφηγηθεί από το φθινόπωρο μέχρι τα επόμενα χρόνια. Πρόσωπα, ντεκόρ και τίτλοι, γνώριμοι ήρωες αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι σταρ, συνθέτουν το σύμπαν που δε βλέπουμε την ώρα να κατοικήσουμε. Πάρτε παρακάτω μια γεύση από μορφές, χρώματα και ιστορίες και… σημειώστε ημερομηνίες εξόδου στους κινηματογράφους της Αμερικής και της Ελλάδας.

toy

«Toy Story of Terror» - Οκτώβριος 2013 – μεσαίου μήκους φιλμάκι, όπου ο Μπαζ, ο Γούντι και οι υπόλοιποι φίλοι τους αποφασίζουν να πάνε μια χαλαρή βόλτα με το αυτοκίνητο, για ν’ ανακαλύψουν ότι ο δρόμος τους οδηγεί σ’ ένα ύποπτο, μυστηριώδες μοτέλ. Τι τούς περιμένει εκεί και γιατί ένα – ένα τα παιχνίδια αρχίζουν να εξαφανίζονται; Το ωραιότερο franchise της αθωότητας βουτά απρόσμενα στη λίμνη του τρόμου.

ice

«Η Βασίλισσα του Χιονιού» - Δεκέμβριος 2013 – Εμπνευσμένο από το παραμύθι του Αντερσεν, το φιλμ ακολουθεί τη δική του διαδρομή μέσα στους πάγους. Η νεαρή, ατρόμητη και ανεξάντλητα αισιόδοξη Αννα ξεκινά ένα δύσκολο ταξίδι για να συναντήσει την αδελφή της, την Ελσα, που έχει σκεπάσει το βασίλειό της με αιώνιο χειμώνα και να την κάνει ν’ αλλάξει γνώμη και να απελευθερώσει τους υπηκόους της από την κατάρα. Η Αννα υπόσχεται να είναι ακόμα πιο χαριτωμένη, μιλώντας με τη φωνή της Κρίστεν Μπελ.

mickey

«Ο Μίκυ στο Αλογο» - Δεκέμβριος 2013 – Η Disney δεν ξεχνά ποτέ τον Μίκυ Μάους κι αποφασίζει να φρεσκάρει τις περιπέτειές του! Στην πρώτη, που θα προβληθεί μαζί με τη «Βασίλισσα του Χιονιού» στις αίθουσες, ο Μίκυ, η Μίνι και η Κλάραμπελ ταξιδεύουν σ’ ένα μουσικό τραίνο, το οποίο ο Πιτ προσπαθεί επίμονα να εκτροχιάσει.

tinker

«Tinker Bell and the Pirate Fairy» - Απρίλιος 2014 – με σκηνοθέτη την Πέγκυ Χολμς και τις φωνές της Κριστίνα Χέντρικς και του Τομ Χίντλστον.

dinosaur

«The Good Dinosaur» - Ιούνιος 2014 - Τι θα συνέβαινε εάν ο κατακλυσμιαίος αστεροειδής που άλλαξε για πάντα τη ζωή στη Γη είχε χάσει το στόχο του και οι γιγάντιοι δεινόσαυροι δεν εξαφανίζονταν ποτέ; Ο κόσμος μας θα είχε τουλάχιστον, απ’ ό,τι φαίνεται στο artwork, υπέροχα χρώματα! Σκηνοθετεί ο Μπομπ Πίτερσον του «Finding Nemo», ακούγεται ο Νιλ Πάτρικ Χάρις.

planes

«Planes: Fire & Rescue» - Νοέμβριος 2014 – Ενα χρόνο μετά τα «Αεροπλάνα» που περιμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα στις αίθουσες, θα δούμε και το σίκουελ που, γεμάτη αυτοπεποίθηση, η Disney ήδη έχει στα σκαριά!

hero

«Big Hero 6» - Φεβρουάριος 2015 – Ο Χίρο Χαμάντα, ιδιοφυία της ρομποτικής, προσπαθεί ν’ αντιμετωπίσει την επικείμενη καταστροφή της hich-tech πόλης του Σαν Φραντόκυο! Για βοηθούς του θα επιλέξει το αγαπημένο του ρομπότ και μια ομάδα νεαρών ερασιτεχνών της επιστήμης του.

out

«Inside Out» - Ιούνιος 2015 – Ο Πιτ Ντόκτερ του «Up!» καταπιάνεται αυτή τη φορά με την 11χρονη Ράιλι, η οποία δεν είναι η ηρωίδα, αλλά… ο τόπος όπου εκτυλίσσεται η ιστορία: η ταινία εισέρχεται στο μυαλό της, για να εξερευνήσει τα συναισθήματα που κατοικούν εκεί, τη Χαρά, την Αηδία, το Θυμό, το Φόβο και τη Θλίψη. Για λογαριασμό της Ράιλι μιλά η Εϊμι Πέλερ.

dory

«Finding Dory» - Δεκέμβριος 2015 – Το σίκουελ του «Finding Nemo», η ταινία που περιμέναμε να δούμε ήδη απ’ όταν γνωρίσαμε το μικροσκοπικό, ξεχασιάρικο ψάρι. Διαβάστε τα πάντα για το «Finding Dory» εδώ.

zoo

«Zootopia» - 2016 – η Disney ετοιμάζει τη δική της εκδοχή της «Φάρμας των Ζώων». Σ’ αυτήν, μια πολυμήχανη αλεπού υποχρεώνεται να εγκαταλείψει την πόλη των ζώων, τη Zootopia, κατηγορούμενη για ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει. Με απροσδόκητο σύμμαχό της έναν λαγό – αστυνομικό, θα βαλθεί ν’ αποκαλύψει την πλεκτάνη και να κάνει την αλήθεια και τη δικαιοσύνη να λάμψουν.

Tags: Disney, Pixar