Buzz

«Τι σου προκαλεί θλίψη, Ντέιβιντ;» O Μάικλ Φασμπέντερ έχει συναισθήματα στο «Prometheus»!

στα 10

Ο «Ντέιβιντ» το ανθρωπόμορφο ρομπότ του «Prometheus» μας συστήνεται και εξηγεί τι μπορεί να προσφέρει σε έναν ιδιώτη ή μία επιχείρηση. Τι μπορεί να κάνει που δεν κάνουν οι άνθρωποι; Δείτε ένα «διαφημιστικό» που μας βάζει στο σύμπαν του Ρίντλεϊ Σκοτ...

«Τι σου προκαλεί θλίψη, Ντέιβιντ;» O Μάικλ Φασμπέντερ έχει συναισθήματα στο «Prometheus»!

Πριν από ένα μήνα σας είχαμε ξανασυστήσει τον «Ντέιβιντ» σ' ένα teaser που είχε γίνει viral στο Ιντερνετ. Σήμερα ο Ρίντλεϊ Σκοτ μας χαρίζει ολόκληρο το βίντεο - ένα 2' 37'' φουτουριστικό promo κατά τη διάρκεια του οποίου ο Ντέιβιντ απαντά σε ερωτήσεις που τον συστήνουν στο κοινό και σε υποψήφιους αγοραστές του.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, την Weyland Industries, ο Ντέιβιντ μπορεί να κάνει τα πάντα, ή σχεδόν τα πάντα, που κάνει κι ένας άνθρωπος. Δεν έχει ηθικούς φραγμούς. Εχει όμως συναισθήματα - δεν τα νιώθει ο ίδιος αλλά τα αναγνωρίζει.

Η σκηνή είναι σήμα κατατεθέν Μάικλ Φασμπέντερ - αυτό το γνωστό οστεώδες πρόσωπο με τα, φαινομενικά, ψυχρά πράσινα μάτια, που χωρίς πολλά πολλά, τσακίζει και σε παρασύρει μαζί του. Αυτός θα είναι το ρομπότ του Ρίντλεϊ Σκοτ και από τώρα προετοιμαζόμαστε για την ταινία που θα δούμε το καλοκαίρι.

Εσάς πώς σας φαίνονται όσα έχετε ήδη δει: τι λέτε για το το τρέιλερ του «Prometheus»; Πώς σας φάνηκε η ομιλία του Γκάι Πιρς ως «Πίτερ Γουέιλαντ» στο TED του 2023;

Τι περιμένετε από αυτόν τον Προμηθέα;

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και διαβάστε τα πάντα για την ταινία εδώ.