Buzz

Τι λέει το μέλλον της Αν Χάθαγουεϊ; «Interstellar» ταξίδι με τον Κρίστοφερ Νόλαν

στα 10

Ξέρει να τραγουδάει, κέρδισε και το Οσκαρ, ώρα να… επιστρέψει στα παλιά η Αν Χάθαγουεϊ και να συνεργαστεί ξανά με το σκηνοθέτη του «Dark Knight Rises».

Τι λέει το μέλλον της Αν Χάθαγουεϊ; «Interstellar» ταξίδι με τον Κρίστοφερ Νόλαν
«Κι έτσι όπως θα'σαι στη μηχανή, θα σε ρουφήξει η μαύρη τρύπα...»

Το «Interstellar» ήταν ένα πρότζεκτ του Στίβεν Σπίλμπεργκ: είχε ξεκινήσει να το διερευνά, μαγεμένος από τις θεωρίες του φυσικού Κιπ Σ. Θορν που εξηγούσαν ότι στο διάστημα υπάρχουν πραγματικές δίοδοι που επιτρέπουν τα ταξίδια στο χρόνο. Ο Σπίλμπεργκ ανέθεσε στον Τζόναθαν Νόλαν και σταθερό συνεργάτη του Κρίστοφερ, να γράψει το σενάριο της ταινίας, αλλά γρήγορα αποχώρησε για άλλες περιπέτειες. Ο Κρίστοφερ Νόλαν αποφάσισε ότι αυτή θα είναι η νέα του ταινία, ξανάγραψε το σενάριο μαζί με τον Τζόναθαν κι είναι έτοιμος για απογείωση (διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ).

«Θα είναι μία ταινία που θα μας φτάσει στο τελευταίο σύνορο της επιστημονικής μας κατανόησης για τα διαγαλαξιακά ταξίδια» δηλώνει το δελτίο Τύπου που έβγαλαν από κοινού οι Paramount Pictures και Warner Bros., καθώς, σε μία ιστορική συνεργασία, αναλαμβάνουν την συμπαραγωγή και συνδιανομή της ταινίας! Η Paramount θα αναλάβει την αμερικανική διανομή και η Warner Bros. τη διεθνή, αλλά και οι δύο πλευρές αναλαμβάνουν από κοινού την παραγωγή, για το «Interstellar» που προορίζεται να είναι έτοιμο για τις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2014.

Πριν λίγες μέρες ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ δέχτηκε επίσημα να πρωταγωνιστήσει στην ταινία και οι φήμες που σήμερα κυκλοφορούν ασυγκράτητες θέλουν το γυναικείο ρόλο να κρατά η Αν Χάθαγουεϊ, βραβευμένη πλέον με Οσκαρ, έμπειρη για το τι εστί Κρίστοφερ Νόλαν μια και υπήρξε η δική του Κατγούμαν στο «Dark Knight Rises». Οχι κι άσχημη εναλλαγή μετά το «Les Miserables», παρότι στο διάστημα κανείς δε θ’ ακούει τις κραυγές της.