Buzz

Το «Thy Kingdom Come» είναι το spin-off του «To the Wonder» του Τέρενς Μάλικ που δεν περίμενες ότι θα δεις

στα 10

Ο Τέρενς Μάλικ θα κάνει πρεμιέρα και μια δεύτερη ταινία του στο φεστιβάλ του SXSW. Περίπου.

Το «Thy Kingdom Come» είναι το spin-off του «To the Wonder» του Τέρενς Μάλικ που δεν περίμενες ότι θα δεις

Οι ταινίες του Τέρενς Μάλικ είναι μοναδικές στο είδος τους, έχοντας η κάθε μια κι από ένα διαφορετικό στυλ. Και o Μάλικ, όπως είναι γνωστό, ως ιδιόρρυθμος σκηνοθέτης που είναι κινηματογραφεί τόσες πολλές σκηνές που οι περισσότερες καταλήγουν να κόβονται στο μοντάζ. Μερικές φορές είναι τόσο μεγάλο το υλικό που μένει εκτός που θα μπορούσε να αποτελέσει μια ταινία από μόνο του.

Ετσι έγινε και με την ταινία του «To the Wonder», που κυκλοφόρησε το 2012, με τον Μάλικ να έχει προσλάβει αρκετές άλλες ομάδες οι οποίες κινηματογραφούσαν ταυτόχρονα κάποιο υλικό για την ταινία του. Σε μια από αυτές, ο Μάλικ συνεργάστηκε με τον φωτορεπόρτερ Γιουτζίν Ρίτσαρντς για να κινηματογραφήσει τις σκηνές του ιερέα Κουιντάνα που αρχίζει να αμφισβητεί την πίστη του, τον οποίο ερμήνευε ο Χαβιέρ Μπαρδέμ, στην πόλη της Μπαρτλεσβίλ της βορειοανατολικής Οκλαχόμα. Εκεί ο Ρίτσαρντς και ο Μπαρδέμ άρχισαν να μιλούν με τους κατοίκους της περιοχής, ανάμεσά τους έναν πρώην μέλος της Κου Κλουξ Κλαν, μια γυναίκα η οποία πολεμάει τον καρκίνο και έναν κατάδικο των φυλακών εκεί, κρατώντας ηχητικό κυρίως υλικό από τις συνεντεύξεις αυτές.

Διαβάστε ακόμα: H πρώτη virtual reality ταινία του Τέρενς Μάλικ λέγεται, φυσικά, «Together»

thy kingdom come 607

Ελάχιστο όμως από αυτό το υλικό κατάφερε να περάσει στο τέλος στο φιλμ, αλλά ο Ρίτσαρντς είχε γοητευτεί τόσο πολύ από τις ιστορίες αυτές που παρακάλεσε τον Μάλικ να τον αφήσει να το κυκλοφορήσει ως μια ξεχωριστή ταινία. Κι έτσι, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα ένα spin-off, διάρκειας 43 λεπτών, με τίτλο «Thy Kingdom Come».

H ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ SXSW φέτος τον Μάρτιο, μαζί με άλλη με την πρώτη virtual reality ταινία του Μάλικ με τίτλο «Together». Δείτε ένα πρώτο τρέιλερ της ταινίας αυτής, η οποία δείχνει να έχει περισσότερο ενδιαφέρον από τις τελευταίες του ταινίες.


Δείτε ακόμη: