Φεστιβάλ / Βραβεία

Είσαι από 18 μέχρι 28 ετών; Το Φεστιβάλ Καννών σου χαρίζει 3 μέρες που θα θυμάσαι για πάντα!

στα 10

Σε μια κίνηση που φέρνει κοντά τους νέους με το μεγαλύτερο κινηματογραφικό γεγονός του Μαΐου, το Φεστιβάλ Καννών δίνει ελεύθερη είσοδο για τρεις ολόκληρες μέρες σε τυχερούς νεαρούς σινεφίλ.

Είσαι από 18 μέχρι 28 ετών; Το Φεστιβάλ Καννών σου χαρίζει 3 μέρες που θα θυμάσαι για πάντα!

To νέο πρόγραμμα με τον εύγλωττο τίτλο «3 Days in Cannes» δεν είναι παρά μια απίστευτη δυνατότητα που δίνεται σε νέους από 18 μέχρι 28 ετών να βρεθούν στο Φεστιβάλ των Καννών και να παρακολουθήσουν το πρόγραμμά του, μπαίνοντας αυτόματα στη λίστα των λίγων που το καταφέρνουν κάθε χρόνο.

Το πάσο που ισχύει από τις 17 μέχρι και τις 19 Μαΐου δίνει τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου σε όλα τα επίσημα προγράμματα του Φεστιβάλ (Διαγωνιστικό Τμήμα, Τμήμα Εκτός Διαγωνιστικού, Ειδικές Προβολές, Τμήμα «Ενα Κάποιο Βλέμμα», Cannes Classics, Cinéma de la plage), ενώ δίνει και απεριόριστη δυνατότητα μετακίνηση μέσα στο απροσπέλαστο από τους μη επαγγελματίες Palais des Festivals.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να είστε ένας από τους τυχερούς που θα ζήσουν το 71ο Φεστιβάλ Καννών από κοντά, μπείτε εδώ και ακολουθήστε τις οδηγίες για να στείλετε την αίτησή σας. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι και τις 15 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμη: Το Φεστιβάλ Καννών γιορτάζει τα 50 χρόνια του «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος»