Buzz

Σύγκρουση γιγάντων στο νέο τρέιλερ του «Thor: Ragnarok»

στα 10

Το χάος δεν έμοιαζε ποτέ τόσο απενοχοποιημένα διασκεδαστικό όσο στη νέα κινηματογραφική περιπέτεια του ημίθεου υπερήρωα.

Σύγκρουση γιγάντων στο νέο τρέιλερ του «Thor: Ragnarok»

Με τον Νεοζηλανδό Τάικα Γουατίτι (σκηνοθέτη μεταξύ άλλων του ξεκαρδιστικού mockumentary «What We Do in the Shadows») να παίρνει το τιμόνι της σκηνοθεσίας, το επερχόμενο «Thor: Ragnarok» αναμένεται να δώσει μια πιο ευπρόσδεκτα κωμική κατεύθυνση στις περιπέτειες του ημίθεου Thor, που ούτε ή άλλως κατοικεί στην πιο ανάλαφρη πλευρά των υπερηρωικών ταινιών της Marvel.

To «Thor: Ragnarok» τον βρίσκει φυλακισμένο στην άλλη πλευρά του σύμπαντος, χωρίς το πανίσχυρο σφυρί του, όπου θα πρέπει να μονομαχήσει εναντίον του πρώην συμμάχου του και έτερου Avenger, Hulk, να συμμαχήσει με τον πρώην άσπονδο εχθρό του, τον δυσλειτουργικό αδελφό του, Loki, και να προσπαθήσει να σώσει την Ασγκαρ από την απόλυτη καταστροφή στα χέρια της θεάς του θανάτου, Hela.

Διαβάστε ακόμη: Ο Thor έχει μερικά πράγματα να πει για τους υπόλοιπους Avengers

thor ragnarok

Η τελευταία αποτελεί και τη βασική ατραξιόν του «Thor: Ragnarok», με την Κέιτ Μπλάνσετ σε κατάμαυρο γκόθικ / μυθολογικό look και απολαυστικά διαβολικές διαθέσεις, ενώ το comic relief επαφίεται στις μάλλον περίπλοκες σχέσεις μεταξύ Thor, Hulk και Loki.

Το καινούργιο τρέιλερ της ταινίας, που αποκαλύφθηκε –πού αλλού;– στο Comic-Con, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Σαν Ντιέγκο, τονίζει τη fun πλευρά αυτής της νέας κομιξίστικης περιπέτειας, αποκαλύπτοντας παράλληλα ακόμα πιο εντυπωσιακές εικόνες (σε σχέση με το προηγούμενο τρέιλερ, που μπορείτε να δείτε εδώ) μαζικής καταστροφής και εκκωφαντικών ειδικών εφέ.

thor ragnarok

Εκτός από τους Κρις Χέμσγουορθ, Κέιτ Μπλάνσετ, Μαρκ Ράφαλο και Τομ Χίντλστον, πρωταγωνιστούν επίσης οι Ιντρις Ελμπα, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Τέσα Τόμπσον, Καρλ Ερμπαν και Αντονι Χόπκινς.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου του 2017, μαζί με το νέο, εκτυφλωτικό πόστερ.


Διαβάστε ακόμη

Thor: Ragnarok poster 607