Buzz

Μα τον Οντιν! Πρώτο τρέιλερ του «Thor: Ragnarok»

στα 10

Το πρώτο τρέιλερ του «Thor: Ragnarok» δεν φέρνει μόνο την καταστροφή της Άσγκαρντ από την Κέιτ Μπλάνσετ, αλλά και το κοντό καρέ του Κρις Χέμσγουορθ.

Μα τον Οντιν! Πρώτο τρέιλερ του «Thor: Ragnarok»

Από τις πρώτες κιόλας φωτογραφίες του «Thor: Ragnarok» προϊδέαζαν για ένα πιο ελαφρώς παλιομοδίτικο και ταυτόχρονα ευχάριστα trashy συναίσθημα, κι από ότι φαίνεται και το τρέιλερ της ταινίας, που κυκλοφόρησε σήμερα, στοχεύει να κάνει ακριβώς το ίδιο.

Πλαισιωμένο με το «Immigrant Song» των Led Zeppelin, το πρώτο τρέιλερ του «Thor: Ragnarok» μας προετοιμάζει για τον ερχομό της Θεάς Hela (από την ακόμη πιο Θεά Κέιτ Μπλάνσετ), την καταστροφή της Άσγκαρτν αλλά και για το… κοντό καρέ του Κρις Χέμσγουορθ.

Διαβάστε ακόμα: Ακόμα και ο Thor κάπως πρέπει να πληρώσει το νοίκι!

thor ragnarok

thor ragnarok

thor ragnarok

thor ragnarok

Όλο το τρέιλερ έχει ένα είδος απενοχοποιημένου trash, ενώ οι τίτλοι του θυμίζουν λίγο από «He-Man and the Masters of the Universe», οι οποίοι ταιριάζουν απόλυτα με τις διαστημικές αρένες, τον πολύχρωμο Τζεφ Γκόλντμπλουμ και την μαυρίλα της Κέιτ Μπλάνσετ.

Έχουμε να περιμένουμε ως τον Νοέμβριο για να δούμε τελικά αν αξίζει όλος αυτός ο χαμός. Για την ώρα απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

thor ragnarok